61saat/Haber Servisi ÖZEL HABER Hasan TÜNCEL

Trabzonspor'un siyahi milli takım oyuncusu Zokora'nın yakasını şansızlık bırakmıyor.. Geçtiğimiz günlerde Didier Drogba'nın milli takıma geri dönmesiyle kaptanlığı kaybeden Trabzonsporlu Zokora, bu duruma sinirlenerek Fildişi Sahili'nin kamp yaptığı oteli terk etmişti. Daha sonra gündeme sinirli tavırlarıyla yansıyan Zokora, dün akşam trafik kazası geçirdi. Olay gece yarısı meydana geldi.

SIKIŞTIRILDI

Şehir merkezindeki McDonalds'tan 450 bin liralık lüks Porsche marka aracıyla yiyecek almaya gitti. Daha sonra hamburger ve cips alan Zokora, Yalıncak'taki Mimoza Konakları sitesindeki evine gitmek için sahil yoluna inen Zokora, tam Çömlekçi tünelini geçtikten sonra 27 plakalı siyah Peugeout marka araç tarafından sıkıştırıldı. Peugeout'taki esrarengiz kişi Zokora'nın önüne hızla direksiyonu kırdıktan sonra kaçtı. Ardından Zokora aracıyla birlikte aşırı yağışın da etkisiyle kaygan yolda frene bastı. Bu sırada anında kaymaya başlayan araba refüje çıktı. Hava yastıkları da açılan araçtan son anda kurtulmayı başaran Zokora, polisler ve vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı.

HASTANEDEN RAPOR ALDI

Alkollü olduğu iddia edilen Zokora, emniyetin hastaneden alkol raporu istenmesi üzerine aracının da Söğütlü'ye kaldırılması nedeniyle Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde alkol raporu aldı. Öte yandan kazaya sebep olan gizemli kişi için polis harekete geçti. MOBESA kayıtları incelemeye alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen ve bugün idmana çıkan Zokora'nın aracının pert olduğu ve kaskosunun da bulunduğu tespit edildi.

İŞTE O ARAÇ

 

Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı:

"Oyuncumuz Didier Zokora dün akşam saatlerinde maddi hasarlı bir trafik kazası yaptı. Yoğun yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda su birikintisine giren aracın kontrolden çıktığı ve bariyerlere vurduğu öğrenilmiştir. Sağlık durumunda hiçbir sıkıntı olmayan Zokora bugün öğle saatlerinde yapılan antrenmanda yerini almıştır."