Trabzonspor Ziya Bey Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında genel kurulla ilgili açıklamalarda bulunan Ali Özbak, 3 yıldır Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek, ''Bu dönem bu görevi yapabilecek, herkesin üzerinde ittifak sağlayacağı bir arkadaşıma devretmek en büyük arzumdu. Ama bir takım çalışmalarımız ve bitirilecek şeyler var. Bu nedenle arkadaşlarımız göreve devam etmemi istedi'' dedi.
Ali Özbak, bu görevde kim olursa olsun Trabzonspor'un ne üyeleriyle ne yönetimiyle ne de diğer organlarıyla çatışma içerisinde değil, anlayış içerisinde olması gerektiğini dile getirerek, ''Kim aday olacaksa da aday olmak hakkıdır ve buna saygı duyuyorum. Ben herkesin niyetini okuyan bir makine değilim. Liste yapan gelir bu işe aday olur. Tüzüğün demokratik olması ve kulübe zarar vermeyecek şekilde olmasında büyük bir emeğim var. Ben hep kulübü koruyarak bir şeyler yapmaya çalıştım, kişileri koruyarak
bir şey yapmaya çalışmadım. Her zaman aklı ön plana çıkarmalıyız. Aday olacak olan arkadaşlarımız hangi akılla bu hizmet kervanına katılıp aday olurlar bunu bilemiyorum. Ama haklarıdır buna saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'DA BUGÜN YAPILAN AÇIKLAMADA İSE DİVAN BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY BAŞVURUSUNUN SONA ERDİĞİ İFADE EDİLDİ. İŞTE O AÇIKLAMA

Trabzonspor'un 10 Mart 2012 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Divan Genel Kurulu'nda Divan Başkanlık Kurulu'na aday olacak başkan ve kurulu üyelikleri için tüzüğümüzce gerekli olan başvuru süresi sona erdi.

Buna göre yasal sürede tek başkan adayı ve listesi göreve talip oldu. Liste şu isimlerden oluştu:


Başkan

Ali ÖZBAK

Asil Üyeler

Cafer HAZAROĞLU

Yusuf BAHADIR

Faik ARIKAN

Nadir SARAL

Abdulmecit SARI

Ahmet Fazıl PİRSELİMOĞLU

Turgut GÖRGÜN

Erkan BULAK