Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak ve üyeler, kaptan Tolga Zengin'e çiçek vererek takıma moral ziyaretinde bulundular.





Ali Özbak, ziyaret sırasında bordo-mavili futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, “Şu anda kötü sonuçlar alıyor olabiliriz. Ancak biz tüm futbolcu kadrosuna ve teknik heyete güveniyoruz. Bu günleri de atlatarak yeniden iyi sonuçlar almaya başlayacağınıza inanıyoruz. Trabzonspor, tarihinde böyle kötü günlerin üstesinden gelmiş bir kulüptür. Bugünleri yine sabırla atlatacaktır” dedi.

Tolga Zengin de kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür ederek, “Bu desteğiniz bizi mutlu etti. Biz de elimizden geleni yaparak bir an önce iyi sonuçlar alarak takımı hak ettiği yere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

ADRİAN’A BURUK DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Divan Başkanlık Kurulu’nun ziyareti ardından Medical Park Antalyaspor karşısında bu sezon ilk kez forma giyerek golle tanışan Adrian ise sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Attığı golün galibiyeti ve beraberliği getirmemesi üzerine buruk bir kutlama yapan Polonyalı oyuncu 26’ncı yaş gününü takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı.
Kendisi için hazırlanan pastanın kesiminden önce bir konuşma yapan Polonyalı oyuncu, “Bugün hiçbirimizin mutlu olmadığını biliyorum. Ama dün akşamdan daha iyi oynayarak önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.





Adrian, daha sonra arkadaşların ve teknik direktör Şenol Güneş'in alkışları arasında pastanın mumlarını üfledi. Adrian'a pastasından ilk dilimi kaptan Tolga Zengin ikram etti.

VİTTEK VE CELUSTKA İDMANDA YER ALMADI

Trabzonspor'un antrenmanına izinli olan Vittek ve hafif sakatlığı bulunan Celustka katılmadı. Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular, hafif bir çalışmanın ardından soyunma odasına giderken diğer oyuncular yarı sahada topla çalışma yaptılar. Bordo-mavili takımın antrenmanını Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener ile birlikte bazı yöneticiler de izledi.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.