Son haftalarda form grafiği yükselen ve üst üste galibiyetler alarak 4’üncü sıraya yerleşen Trabzonsporlu futbolculara, Trabzon Ticaret Borsası  (TTB) tarafından “Enerjiniz artsın” diyerek fındık hediye edildi.

TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav ve Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ile meclis üyeleri Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne giderek önce Asbaşkan Nevşat Şakar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek kendilerine fındık sepeti hediye ettiler.

TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, Trabzonspor’un Trabzon’un en büyük değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, moral ve katkıda bulunmak için iyi bir enerji kaynağı olan fındık armağan etmek istediklerini söyledi.




Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’da, TTB’den her zaman destek gördüklerini belirterek, “Kulüp olarak Trabzon ile ilgili sorumluluklarımızı biliyoruz. Fındık gibi bir ürünümüzü de tüketmek ve her zaman hatırlatmak da bu sorumluluklarımızdan biridir” dedi.

TTB yöneticileri, daha sonra Trabzonspor idmanı öncesinde Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcularla bir araya geldiler. Teknik Direktör Şenol Güneş, takım kaptanı Tolga Zengin ve golcü Burak Yılmaz’a sepet içinde fındık, tüm futbolcu ve teknik personele de paket olarak fındık hediye ettiler.