61saat'in 2 Kasım'da yazdığı Doğuhan Aral Şimşir transferiyle iligli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara devam ediyor. Bordo-mavililerin, Danimarka ekibi FC Midtjylland'da forma giyen gurbetçi futbolcu Doğuhan Aral Şimşir'in transferinde mesafe kat ettiği öğrenildi.

Oyuncunun menajeri Çağlar Koycu 61saat'e yaptığı açıklamada "Evet Trabzonspor uzun süredir ilgileniyor. Görüşmelerimiz olumlu devam ediyor. Oyuncu hem Trabzonspor hem de Abdullah Avcı ile çalışmayı istiyor. Kısa sürede netleşmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Oyuncunun Türkiye'ye transfer olması halinde Türk Milli takımını tercih etmesi bekleniyor.

61saat 2 Kasım'da oyuncuyu böyle gündeme taşımıştı

Trabzonspor'a genç yetenek! Doğuhan Aral Şimşir'in peşinde...

Doğuhan Aral Şimşir kimdir?

19 yaşındaki sol kanat UEFA Gençler Ligi 2. Turunda Trabzon-Midtjylland eşleşmesindeki futboluyla herkesi hayran bıraktı. Asıl mevkisi sol kanat olan, forvet ve sağ kanat olarak forma giyebilen Doğuhan, güçlü fiziği ve tekniğiyle dikkat çekiyor. Doğuhan, bu yıl özellikle UEFA Gençlik Ligi'nde oynadığı 4 maçta 5 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Genç sol kanat bu sezon toplam 13 maçta 9 gol 2 asistle oynadı. Doğuhan, Trabzonspor U19 Takımı'na da 1 gol attı.

19 Haziran 2002'de Danimarka'da dünyaya gelen Türk asıllı futbolcu FC Midtjylland'da oynuyor.

Asıl mevkisi sol kanat olan, forvet ve sağ kanat olarak da forma giyebilen Doğuhan, güçlü fiziği ve tekniğiyle dikkat çekiyor.

Danimarka'da HB Köge Altyapısından yetişen genç yetenek 2017'de FC Midtjylland'ın altyapısına katıldı. Burada alt kategorilerde forma giyen Doğuhan Aral, 2021 yılında A takıma yükseldi.