Trabzonspor’a alışma evresinde olduğunu dile getiren Slovak oyuncu, “Zamanla nasıl bir oyuncu olduğumu herke anlayacak” diye konuştu

Bordo-Mavililerin Slovak oyuncusu Jan Durica Trabzonspor’a alışma sürecini geçirdiğini, zamanın lehine doğru işlediğini söyledi. Taraftarlara iyi bir Durica izletme sözü veren deneyimli oyuncu,” Takım arkadaşlarımı tanıma sürecimi şu an yaşıyorum. Bu evre tamamlandığı zaman nasıl bir oyuncu olduğumu herkes daha iyi anlayacak” diye konuştu.

Her manasıyla iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini de söyleyen 34 yaşındaki futbolcu, “İyi bir çalışma ortamı var ve herkes yaptığı işe odaklanmış durumda. Takım ruhunu yakalama adına bu tür kamplar iyi bir fırsat. Trabzonspor taraftarlarının bizden ne istediğini biliyoruz ve onlar mutlu etmek için güzl günlerin tohumlarını bu kampta ekiyoruz” dedi. 

Yaşı ile ilgili eleştirilerin kulağına kadar geldiğini ancak bunlara takılıp kalmadığını söyleyen Jan Durica, “ Önemli olan benim ne hissettiğim. Ben kendimi fit ve enerjik hissediyorum. Futbola tutku ve bağlılığım bana bu yolda en büyük güç. Bu gibi konulara birilerinin takılmamasını tavsiye ederim. Çünkü, ben neler yapabileceğimi iyi biliyorum” ifadelerini kullandı.

KARADENİZ