Asbaşkan Genç, “Diyarbakırspor müsabakası üst üste üç galibiyetten sonra önemli bir maç. Kazanıp galibiyet serisini dörde çıkarmak istiyoruz” dedi
Spor Toto 3. Lig 3 Grup ekiplerinden Düzyurtspor, Diyarbekirspor engelini de 3 puan ile aşmak istiyor. Son haftalarda müthiş bir çıkış trendi yakalayan ve zirvede ağırlığını iyice hissettiren Turuncu-Beyazlılar, Diyarbekirspor müsabakasından da zaferle ayrılarak zirve yarışında iddiasını iyice arttırmak istiyor. Bu önemli 90 dakikanın hazırlıklarını büyük bir titizlik içerisinde sürdüren Düzyurtspor’da Asbaşkan Turgay Genç, Diyarbakırspor maçından da kayıpsız ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.
 
Genç, “Diyarbakırspor müsabakası üst üste üç galibiyetten sonra önemli bir maç. Kazanıp galibiyet serisini dörde çıkarmak istiyoruz. Diyarbakırspor’da ligde şampiyonluk parolasıyla başlayan güçlü bir ekip. Onlarda son üç maçlarını kazandılar. Ancak bizim takımımız çok iyi bir hava yakaladı. Bu maçı kazanarak kendimize  iyi bir konum belirlemek istiyoruz. Diyarbakır takımını Trabzon’da çok iyi bir şekilde ağırlayacağız. Sahada ise gerekli mücadeleyi gösterip üç puanı alacağız Tüm Trabzonlu futbolseverlere maça bekliyoruz” dedi.