Teknik direktör Ömer Ortakudaş, altıncı hafta yaşadıkları puan kayıbını telafi etmek için galibiyet parolasıyla çıktıkları Ankara ekibi karşısında 3 puanı hak ettiklerini belirterek, "Bizim açımızdan zorlu geçen bir müsabaka oldu. Golü bulmak için çok bastırdık ve bulunca da sahadan galibiyetle ayrıldık" dedi.
Golü gecikmeli bulduklarını dile getiren Ortakudaş, "Öne geçene dek dikkatli ama atak oynadık. İlk yarı boyunca kaçırdıklarımız dışında fazla varlık gösteremedik. Rakibimiz lige iyi başlangıç yapamayan, şiddetle puan arayan bir ekip olunca maç da zorlu geçti. Kaybetmek istemedikleri için dirençli oynadılar. Böyle olunca gollü bir müsabaka olmadı. Biz aradığımız golü maçın ikinci yarısında bulduk ve hemen ardından oyuna daha fazla ağırlığımızı koyduk. Bu dakikadan sonra rakibimizin hamlelerine karşılık yaptığımız hamlelerle maçı garantiye aldık. Skor avantajımızı koruyarak sonuca gitmeyi başardık" diye konuştu.

Ortakudaş, zirveye ortak olmak istediklerini, bu haftayla birlikte atağa geçeceklerini kaydederek, "Yeni transferlerimizle takımdaki oyuncularımın arasında uyumsuzluk vardı ama atlattık. Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra lige daha iyi ağırlığımızı koyduk. Şimdi hedefimiz ligi zirvede bitirmek” ifadesini kullandı.