Yeni sezonda ikinci ligde boy gösterecek olan Düzyurtspor’da iç ve dış transfer çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. İç transferde kalınması istenen oyunculardan sözleşmesi sona eren Halil İbrahim Cenik ile yeniden anlaşmaya varan Turuncu-Beyazlılar, dış transferde de Darıca Gençlerbirliği'nden Trabzonlu forvet Gökhan Erdöl'ü renklerine bağlamıştı.

ERDİNÇLE GÖRÜŞÜLDÜ

Düzyurtspor, iç transferde sözleşmeleri dolan Halit, Erdinç ve Yetkin ile de yeniden anlaşmayı hedefliyor. Turuncu-Beyazlılar’da, bu oyuncular içerisinden ilk görüşme Erdinç ile yapılırken, görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi. Yapılan teklif karşısında Erdinç’in yönetimden düşünmek için 2 gün izin istediği ifade edildi. Düzyurtspor’da iç transferde sözleşmeleri dolan Halit ve Yetkinle ise bugün görüşüleceği bilgisi verildi.

CEVAP BEKLENİYOR

Öte yandan teknik direktör Ömer Ortakudaş’ın verdiği rapor doğrultusunda dış transfer çalışmalarını sürdüren Düzyurtspor’da gündemdeki isimlerle irtibata geçildi. Teklif yapılan oyunculardan verecekleri cevap beklenmeye başladı. Turuncu-Beyazlılar, teklif yapılan oyunculardan gelecek olumsuz cevap durumunda ise diğer alternatif isimlere yönelecek.