Transferde stopere büyük önem veren Trabzonspor, Beşiktaşlı Egemen Korkmaz'ı tekrar listesine dahil etti. Mali kriz yaşayan ve bütçeyi kısma kararı alan Beşiktaş'ın UEFA tarafından önümüzdeki sezon Avrupa kupalarından men edilmesi, bordomavililerin bu transferde umudunu artırdı.

Futbolcuların ücretlerinde indirime gitmeyi kararlaştıran ve kabul etmeyenlerle yollarını ayıracağı belirtilen siyah-beyazlıların, Egemen Korkmaz'ı göndermesi halinde Trabzonspor'un resmen devreye gireceği bildirildi. Bordo-mavililerin, eski oyuncusuna şimdiden aracılarla, "Beşiktaş'la anlaşamazsan kapımız sana açık, yuvana geri dönebilirsin" mesajı ilettiği belirtiliyor. Egemen, geçtiğimiz günlerde Trabzon'da kendisine ev almıştı. Tecrübeli oyuncunun da Beşiktaş'tan ayrılması durumunda Trabzonspor'a dönmeye sıcak bakacağı ifade ediliyor.

YÖNETİM, UEFA'NIN KARARINA KİLİTLENDİ

Bordo-mavili takım bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan gözünü UEFA'nın bugünyarın açıklaması beklenen şike ve teşvik ile ilgili kararlarına çevirdi. Yöneticiler, kararların tüm kulüpler gibi kendileri için de belirleyici olacağını ifade ediyor. Şike soruşturması nedeniyle Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nden bu sezon da men edilirse, bu yıl da Trabzonspor Devler Ligi'ne gidecek. Bu da transferin şeklini değiştirecek. Alınacak futbolcularda kalite ve düzey yükselecek.