61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da son dönemin en çok tartışılan konusu olan Teknik Direktör Ünal Karaman’ın ayrılışı ve İmamoğlu ile birlikte fotoğrafı çok konuşulmuştu. 
Bugün konuyla ilgili bir sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Karanis, Karaman’ın İmamoğlu ile ilgili ortaya atılan iddiayı pas geçerek dikkat çeken ifadeler kullandı.

Karanis, paylaşımında  Ünal’ın hareketini tasvip etmediğini ifade ederken Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu ve Divan Başkanı Sürmen ile ilgili sert eleştirilerde bulundu
Paylaşımına, “Trabzonspor’da Başkan Olmak” diye başlayan Karanis, “Ortak yorum şudur, altyapıdan futbolcu yetiştirmedikten sonra şampiyonluk hayal... Benim katılmadığım bir yorumdur. Evet şampiyonlukları yakalayan efsane kadro Trabzon evlatlarından oluşmuşlardı. Ancak, gözden kaçırmamamız gereken önemli bir husus bu efsane kadroyu oluşturan ve yöneten o dönemin büyük yöneticilerdir.
Süha Akçay, Sebahattin Kundupoğlu, Şamil Ekinci, Ahmet Celal Ataman ve onlarca değerli yöneticiyi burada saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı. 

KULÜP BAŞKANI VE YÖNETİMİNE AYAR VERİR NİTELİKTEKİ… 
Karanis, paylaşımına şu şekilde devam etti: “Aslında Trabzonspor’un en büyük sorunu geleneklere ,şehre ve kulüp yapısına uygun yönetici yetiştirememesidir. Herkes altyapıdan futbolcu yetişmeli önermesine bakarken, altyapıdan yönetici yetiştirme ve bu yöneticileri camiaya kazandırma olgusunu dikkate almamıştır.
Bugünkü sorunun temel kaynağı da bu durumdan kaynaklanır.

Son yaşanan istifa konusunda Ünal Kahraman’ın kulüp başkanına ve yönetimine ayar verir nitelikteki beyanlarını tasvip etmek mümkün değildir.
Herkes şunu iyi bilmelidir ki, Trabzonspor her döneminde siyasetçilerle münasebet kurmuş ve bu noktada belirleyici olan da kulüp başkanlarımız olmuştur” 

SİYASETİN MEMURLARIYMIŞ GİBİ.. 
Kulüp Başkanı Ağaoğlu ve Divan Başkanı Sürmen’i de sert şekilde eleştiren Karanis, “Gerek kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu gerekse divan kurulu başkanı Ali Sürmen beylerin ,siyasetin memurlarıymış gibi davranmaları yada kamuoyuna böyle görüntü vermeleri Trabzonspor’a gönül vermiş siyasetçileri de zor durumda bırakmaktadır.
Hele hele bazı basit mesajları, adımları , hamleleri dahi Siyasetçilere tasdik ettirme ihtiyaçları varmış gibi görüntü vermeleri ,bilinçsizlik değilse kasaba kurnazlığının kendisidir.
Ahmet Ağaoğlu beyi Çernomore Kulüp Başkanlığı, Trabzonspor Başkan aday adaylığı döneminden beri biliriz.

Genel kuruldan almış olduğu yetkiyi kullanarak Trabzonspor’u yönetmesini ve Türk spor kamuoyunda oluşturmuş olduğu partili başkan imajını düzeltip Trabzonspor’a ve Trabzonlu siyatseçilere daha fazla zarar vermemesini arzu ederiz” diyerek bitirdi.