61SAAT HABER SERVİSİ - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı dolayasıyla geldiği Trabzon’da geçen hafta sonu, Hekimoğlu Futbol Kulübü’nü ziyaret etti.

Kurban Bayramı arife günü yapılan ziyaretin ayrıntıları ise ortaya çıkmaya başladı. 

Burada Hekimoğlu F.K. Başkanı İş İnsanı Celil Hekimoğlu tarafından karşılanan İmamoğlu, ardından kulüp binasına geçti.

Başkan Hekimoğlu, kulübün hemen girişinde İmamoğlu’na bir de fotoğraf sürprizi yaptı. Kulübün girişinde, Hekimoğlu ile İmamoğlu’nun Trabzonspor Basketbol Kulübünde beraber yöneticilik yaptığı dönemden kalma ve kupa kaldırdıkları fotoğrafın asılı olduğu görüldü.

Fotoğrafa uzun süre bakan İmamoğlu, eski günleri yadetti.

Ziyarette yapılan sohbette ise Hekimoğlu, İmamoğlu’na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını koyduğu dönemde verdiği sözü hatırlattı.

Sohbette, Hekimoğlu’nun seçimlerin olduğu dönemde İmamoğlu’ndan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanması durumunda İstanbul’da tesis sözü aldığı ifade  edildi.

Sohbette yine İmamoğlu’da bu sözünün arkasında olduğunu belirtirken Hekimoğlu’nun 1. Lige çıkması durumunda İstanbul’da bir tesis için girişimlerin yapılabileceğini ifade etti.

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını koyduğu dönemde Hekimoğlu F.K. 3. Ligde yar alıyordu.

Hekimoğlu, bir üst lige çıkarak 2. Ligde mücadele ederken bu yıl ne yazık ki play - Of’lardan elendi.

Hekimoğlu ve İmamoğlu, Trabzonspor Basketbol Kulübünde beraber yöneticilik yapmıştı.