61SAAT SPOR SERVİSİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu akşam Trabzon'a gelerek basın mensupllarıyla bir araya geldi.

Yerel ve gündem sorulara cevap veren İmamoğlu, Trabzonspor kongresiyle ilgili soruya cevap verdi.

Trabzonspor kongresi ile ilgili düşünceleri sorulan İmamoğlu şu ifadelere yer verdi:

TRABZON HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL
İmamoğlu, “Trabzon’u çok yakın takip eden bir kardeşinizim. Bir cümleye sığmaz. Ama 1985 yılında Trabzon Lisesi’nin gazetesi için röportaj yapmak için 4 arkadaşımla Orhan Karakullukçu’nun makamına gitti. 2 saate yakın zaman ayırdı. Teknik anlamda ilk olarak ondan dinlemiştim. O güzel insanın dinlediğim cümleleri beni çok etkilemişti. İstanbul’dan bazı örnek veriyordu. Çok güzel bir röportaj olmuştu. Trabzon’da dönem dönem iyi şeyler yapılmaya gayret edilse de imar yozlaşması olmak üzere güzelliğine dair sıkıntılı bir görüntümüz var. Faruk Özak ile Faroz’da mendireğe doğru yürüdük. Ekrem dedi, şehir çok çirkinleşti dedi. 20 seneye yakın… Trabzon hak ettiği yerde değil 2 binin üzerinde kitap koleksiyonuna sahibim Trabzon ile ilgili. Bir cümleye sığmaz projelerim. Proje konusunda çalışmalar konusunda kentte bir seferberlik ilan edilecekse ben her zaman varım” dedi.

TRABZONSPOR KONGRESİNE DAHLİM YOKTUR
Trabzonspor’un kongresiyle ilgili gelen soruya İmamoğlu, “Trabzonspor kongresi ile ilgili hiçbir dahlim yoktur ve olmayacaktır. Trabzonspor için hayırlısı olsun diyeceğim sadece” dedi.

HER ANIMDA TRABZON VE TRABZONSPOR VAR
İmamoğlu, “2 yıl yöneticilik yaptım 5 yıl basketbol takımına yöneticilik yatım. Her anımda Trabzon ve Trabzonspor var” dedi.

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı için aday olacak mı? Trabzon’da açıkladı