61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzon’un köklü taraftar gruplarından Elnino Taraftarlar Derneği, son günlerde Bordo-Mavili takımın Teknik Direktörü Ersun Yanal hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Elnino Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Bal, yaptığı açıklamada, Ersun hocanın arkasında olduklarını ifade ederek, sabredilmesi gerektiğini ve bu nedenle destekleyeceklerini söyledi.

Başkan Bal, “Bu zamana kadar sabredilmedi. Trabzonspor hiçbir sonuç elde edemedi. Sürekli yönetim değişikliği, hoca değişikliği ve bunun getirdiği onlarca oyuncu transferi. Böyle olduğu sürece sadece maddi kayıp yaşanıyor ve kulübün prestiji düşüyor. O nedenle şimdi sabretme zamanı. Yönetimimizin, hocamızın ve oyuncularımızın yanındayız” dedi.

Alanyaspor ile oynanacak olan maça da değinen Başkan Bal, “Başakşehir maçında çok iyi mücadele ettik ama sonuca gidemedik. Eğer o maçı kazanmış olsaydık şimdi hoca için çok daha farklı şeyler konuşuyor olurduk. Önümüzde Alanyaspor maçı var. Sahamızda oynayacağımız bu maça biz taraftarlar olarak tam destek vereceğiz. Şehir kenetlenmiş durumda. Bu maçtan alınacak olan galibiyet bizi gelecek haftalara daha moralli ve motivasyonlu olarak taşıyacak” ifadelerini kullandı.