Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala Trabzonspor harekete geçti.

Bordo Mavili ekip KAP'a (Kamuoyu Aydınlatma Platformu) yaptığı açıklamada Benfica'da forma giyen Emerson Da Conceiçao ile görüşmelere başladığını duyurdu.

Konuyla ilgili olarak Trabzonspor'dan şu açıklama yapıldı:

"Profesyonel futbolcu Emerson Da Conceiçao'nun kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü SL Benfica ile görüşmelere başlanmıştır."



EMERSON'UN TRABZON'A GELİŞ VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


EMERSON TRABZON'A GELDİ
Trabzonspor'un yeni transferi Emerson Da Conceiçao, bugün Trabzon'a geldi.
Dün akşam UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Trabzonspor'un Benfica takımından transfer ettiği, sol bek ve stoper oyuncusu Emerson Da Conceiçao Trabzon'a geldi. Tarifeli uçakla Trabzon Havalanı'na iniş yapan Emerson Da Conceiçao'yu, İdari Menajer Caner Çuvalcıoğlu karşıladı. Tecrübeli futbolcu daha sonra sağlık kontrolünden geçmek üzere hastaneye gitti.

EMERSON'UN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

EMERSON KİMDİR?

Trabzonspor'un görüşmelerini borsaya bildirdiği Brezilyalı Emerson, Portekiz'in Benfica takımında forma giyiyor. Sol bek pozisyonunda görev alan 26 yaşındaki futbolcu kariyerinde Paranaense, Corinthians ve Lille takımlarında forma giydi.

Geçtiğimiz sezon Benfica formasını Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere 39 resmi maçta terleten futbolcunun bir yıl daha Benfica ile kontratı bulunuyor.