İşte Hakan Yoloğlu’nun programında Emerson’la ilgili açıkladığı önemli detaylar.

Trabzonsporlu futbolcular daha önce İmperial hastanesinde sağlık kontrolünden geçerken neden yeni transfer Emerson özel yıldızlı güven hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Demek ki haberin dışarı çıkacağı endişesi yaşandı .

Oyuncu geçen sezon Benfica’da 22. haftaya kadar her maçta 90 dakika forma giyerken neden daha sonra 4 maçta hiç forma giymedi birkaç maçta da kısa süreli oynadı.

Benfica neden aldığı bir oyuncuyu bir yıl sonra 1 milyon 600 bin euroya elinden çıkardı.

Trabzonspor 29 yaşındaki Marc Janko ile 3 yıllık anlaşma yaparken neden bu oyuncudan daha genç olan 26 yaşındaki Brezilyalı ile 2 yıllık anlaştı.

Önce oyuncunun iki dizinden ameliyat olduğu iddia edildi peki neden Trabzonspor hastanenin verdiği raporu gizliyor. Hastane başhekimi neden kaçamak cevap verip biz raporu Trabzonspor’a verdik kulüp doktoruna sorun diyor. Şayet Emerson ameliyat olmadıysa neden daha önce ciddi bir operasyon geçirmedi denilmiyor ?

Ben Emerson sakat demiyorum ancak oyuncunun daha önce bir dizinden ameliyat olduğu gerçeğini eldeki veriler güçlendiriyor. Demek ki bu oyuncu daha önce bir dizinden ameliyat olmuş ve bu kamuoyundan gizleniyor. Zaman içerisinde bu durum netleşecek.