TRABZONSPOR Mali İşler Koordinatörü ve TS Club Sorumlusu Emre Aksoy, forma satışlarının sponsorluk görüşmelerini de önemli derecede etkilediğini belirterek, "Önümüzdeki sezon daha güçlü olabilmemiz için daha fazla forma satmamız gerekiyor. Hedefimiz 120 bin forma satmak" dedi.
Hem sportif hem de ekonomi olarak ayağa kalmayı hedefleyen Trabzonspor'un Mali İşler Koordinatörü ve TS Club Sorumlusu Emre Aksoy, daha güçlü bir Trabzonspor için forma satışlarının önemli olduğunu söyledi. DHA'ya konuşan Aksoy, "25-30 Ağustos tarihleri arasında tüm yeni sezon ürünleri mağazalarda yerini alacak. Beyaz formalarımız hazır. Diğerlerini bekliyoruz" diye konuştu.

"TARAFTARIN DESTEĞİYLE HEDEFE ULAŞACAĞIZ"
Kulüp tarihinde 2010-11 sezonunda 85 bin forma ile en fazla satışın yapıldığına dikkat çeken Aksoy, "Forma satışlarının önemi fazla. Sponsorluk görüşmelerini bile doğrudan etkiliyor. Önümüzdeki sezon daha güçlü olabilmemiz için daha çok forma satmamız lazım. Hedefimiz 120 bin forma satmak. Bunun için de birçok kampanya yapacağız. İmza günleri düzenlenecek. Farklı projeler üzerinde çalışıyoruz. Çeşitli indirimler de yapılacak. Taraftarlarımızın desteğiyle inşallah hedefe ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

"AZ AMA KALİTELİ ÜRÜN OLACAK"
Yeni süreçte daha kaliteli ürünleri satışa sunacaklarını belirten Aksoy, "Bu yılın forma tercihlerini biz yapmamıştık. Tercihler Mayıs, Haziran gibi yapılıyor. Biz göreve Aralık’ta gelmiştik. Ekim ayı gibi 2017-18 sezonun formaları için harekete geçeceğiz. Club mağazalarında bulunan elimizdeki ürünleri bitirmeye çalışıyoruz. Stoklarda fazla ürünler vardı. Onları bitirip daha kaliteli ürünlerle dolduracağız. Raflara daha az çeşit koyup, daha kaliteli ürünler sunacağız. İnsanların verdiği paranın karşılığını alacağı tasarımlar yapmaya çalışıyoruz" diyerek açıklamalarını tamamladı.