61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Mali İşler Sorumlusu ve TS Club Sorumlusu Emre Aksoy’dan durum değerlendirmesi ve transfer açıklaması geldi.

Küme potasına yaklaşan Trabzonspor’da taraftarların üzüntülerine ortak olduklarını söyleyen Aksoy, “Bordo-Mavi renklere gönül vermiş taraftarlarımız takımımızın ligdeki konumundan dolayı verdikleri tepkide haklılar. Bizler de bu durumdan dolayı en az onlar kadar üzüntü duyuyoruz. Ancak bilinmeli ki, başarının gelmesi için ciddi çabalar sarf ediyoruz.. Düzenin değişmesi için uğraşırken, saha sonuçlarında da başarılı olabilmek için tüm enerjimizle çalışıyoruz” dedi.

Transfer konusuna da değinen Aksoy, “Devre arasında takıma istenilen transferleri yapma imkanınız kısıtlı. Kısa sürede nokta transferler yapmak kolay değil... Geride bıraktığımız sürede bütçe ve disiplin anlamında çok önemli düzenlemeler yapıldı. Her geçen gün bu anlamda daha iyiye gidiyoruz... Kulübü ekonomik ve idari anlamda ayağa kaldırdırırken, yeni sezon için Trabzonspor armasını ayağa kaldıracak çalışmaları da yapıyoruz...” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’u son durumundan birliktelik ile kurutulacağını ifade eden Askoy, “- Bu sezon beraber üzülüyorsak, bir sonraki sezon için beraber sevinmek için yanımızda durun ve bize zaman tanıyın... Biz büyük bir camiayız. İhtiyacımız olan tek şey birliktelik. Şimdi şanlı armamız altında bir olma zamanı.” dedi