Karşılaşmanın sonunda kendisinin de içinde yer aldığı gerginlikle ilgili de konuşan tecrübeli oyuncu "Bazı takım arkadaşlarım karşılaşma bitince sahada kaldılar. Onlara doğru koşan Trabzonsporlu bazı futbolcular olduğunu görünce yanlarına gittim. Bir kaptan, bir ağabey olarak orada yapmam gerekeni yaptım. Aralarına girip gerilim olmasını önledim, tarafları ayırıp soyunma odasına gitmelerini sağladım. Ben hiçbir rakip futboluyla herhangi bir olumsuz diyalog yaşamadım."

"GERÇEK SPORCU HESAPLAŞMA İÇİNDE OLMAZ"

Karşılaşma sonu gerilimin, F.Bahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'a stat girişindeki sözlü saldırıyla ilgili olmadığının altını çizen Emre Belözoğlu, "Biz sahaya çıkarken maç öncesinde başkana yapılanı duymamıştık. Maçtan epey sonra öğrendik. Herkesin yapması gereken şey sahada kalmak, sahadaki mücadeleye motive olmak olmalı. Böyle bir süreci aklı selim kimse istemez. Oyuncular sadece kendi renkleri için mücadele etmeli, maç bitince her şey bitmeli. Gerçek sporcular, maç bitince bir hesaplaşma içinde olmazlar" diye konuştu.

Öte yandan maçta sarı kart gören tecrübeli futbolcu, ligde gelecek hafta oynanacak Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

(hürriyet)

Obi Mikel resmen açıkladı: Emre Beloözoğlu bana...