A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’le görüşen ve Güneş'in yeni yardımcı antrenörü olduğu konuşulan Emre Belözoğlu "Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Beni ve ailemi gururlandırdınız. Şenol Hocamızla görüşmelerimiz devam ediyor; önümüzdeki günlerde süreç netlik kazanacaktır, gelişmeleri paylaşacağız" demişti. 

BAŞLAMADAN BİTTİ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yakında açıklama yapacağı haberleri gündeme gelirken Odatv'nin edindiği bilgilere göre Emre Belözoğlu'nun Milli Takım'da antrenörlük kariyeri başlamadan sona erdi. 

MİLLİ TAKIM'I YIPRATMAYALIM

Emre Belözoğlu'nun hakkında FETÖ iddiaları, evinde yapılan toplantıların gündeme gelmesi ve sürekli konuşulacağı düşünülerek "Milli Takım'ı böyle iddialar ile yıpratmayalım" düşüncesiyle alınan karardan vazgeçildi. 

Öte yandan Emre Belözoğlu'nun kendi ekibiyle göreve gelmek istediği öne sürülürken bu isteğin de kararda etkili rol oynadığı belirtildi. 

61SAAT DUYURMUŞTU!

61saat'in 18 Temmuz tarihinde Politik Güğüm köşesinde yer alan haberinde milli takımda Emre Belözoğlu'ndan vazgeçildiği belirtilmişti.

İlgili haberi okumak için fotoğrafa tıklayın.

Milli takımda Emre'nin yerine Fatih Tekke mi geliyor?