Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’de bu açıklama üzerine İkide bir 'Benim annem Maçkalı' diyor. Maçkalı bir insanın evladı böyle olmaz. Maçkalılar çok düzgün olurlar. Trabzon'un en kültürlü ilçesidir, en medeni ilçesidir. 'Sorardım sen nasıl buradan böyle çıktın' ifadelerini kullanmıştı.

HABERİN GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Bizde 61saat.com ekibi olarak Maçka’nın S. Köyü’ne çıkarak Emre Belözoğlu’nun annesine anneler günü nedeniyle bir buket bordo mavi çiçek yaptırıp, Başkan Sadri Şener’in sorduğu soruyu soralım ve bir röportaj yapalım dedik.


Fakat Emre’nin dediği gibi tüm ailesi ve annesi burada ikamet etmiyor.
Annesi ve diğer yakınlarının çoğu İstanbul’da. Ailesi sadece yaz ayları birkaç günlüğüne ya geliyor ya gelmiyor. Annesi de geçen sene 1 sefer kız kardeşi ile gelmiş Maçka’daki evine.

Köydeki en yakın akrabalarından Adnan Bahçekapılı Emre Belözoğlu’ndan pekte memnun değil. Diğer akrabalarının da Emre’yi pek sevmediğini, Emre’nin Maçkalıyım demesine karşın köyüne hiç ilgi göstermediğini ve gelmediğini belirtiyor.



Hele Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarında Emre’ye sinir oluyorlar. Bize eşlik eden çok yakın akrabası Adnan Bahçekapılı Belözoğlu hakkında şunları söylüyor… “Ya aslında çok yardımsever 5 vakit namazında bir insan diyorlar onun için ama. Biz Trabzonspor-Fener maçlarında onu izlerken çileden çıkıyoruz. Bu nasıl Trabzonlu, bu nasıl Maçkalı? diyoruz. Bizi utandırıyor. Maç esnasında sanki başka bir Emre oluyor. Kahvede Emre’ye küfür edildiği zaman zorumuza gidiyor, çünkü annesi annemiz, yakınımız akrabamız. Ben eminim ki Trabzonspor taraftarının da onun annesiyle ailesiyle bir işi yok. Fakat maç esnasından Emre sanki başka bir insan oluyor öyle hareketler yapıyor ki bizimde ağzımızdan sinir halinde küfür çıkıyor, kendimizi tutamıyoruz. Trabzonlu insan kendi memleketinin takımına nasıl böyle düşmanca davranır şaşırıp kalıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.61saat.com