Eski spor spikeri Emre Gönlüşen'in uzun süredir kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Emre Gönlüşen’in hayatını kaybetmesi spor camiasını da büyük üzüntüye boğdu. Gönlüşen için Trabzonspor ve bordo-mavili futbolcular taziye mesajı yayınladı. 

1978 doğumlu Emre Gönlüşen’den üzücü haber geldi. Bir süredir kanser tedavisi gören eski spor spikeri Emre Gönlüşen’in hayatını kaybettiği açıklandı. 
Gönlüşen’in hayatını kaybetmesi sonrasında spor camiasından da taziye mesajları geldi. 
Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, “Spor spikeri Emre Gönlüşen’in vefat ettiği haberini üzülerek öğrendim. Allah yakınlarına ve sevenlerine sabır versin. Başımız sağolsun. Unutulmayacaksın” ifadelerini kullandı. 
Trabzonspor’da “Spor spikeri Emre Gönlüşen’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Gönlüşen’e Allah’tan rahmet, ailesine spor camiasına ve Bein Sport’a başsağlığı dileriz” şeklinde açıklama yaptı. 

Peki Emre Gönlüşen kimdir?

Emre Gönlüşen, 2019 şubat ayında kendisine kanser teşhisi konduğunu sosyal medya hesabından şu paylaşımla açıklamıştı.

Kötü haberi 3 ay önce aldığını belirten Emre Gönlüşen, 4 Şubat Dünya Kanser Günü hashtagini kullanarak “Bugün #4SubatDünyaKanserGünü yaklaşık 3 ay önce hasta olduğumu öğrendim, tedavi sürecim iyi bir şekilde devam ediyor ve bir kez daha anladım ki şu dünyada sağlıktan önemli hiçbir şey yok. Kimseyi üzmeye, kırmaya değmez hayat esprilerle daha güzel hatta benimkilerle bile” mesajını paylaştı.

EMRE GÖNLÜŞEN KİMDİR?

22 Ekim 1978 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Adana Şehir Tiyatrosu Konservatuvarı’nda iki sene kadar diksiyon eğitimi alan Emre Gönlüşen, taraftarı olduğu Adanaspor maçlarını seslendirme ümidiyle, bölgesel yayıncı kuruluşun kapısını çalmıştır.

Onay aldıktan sonra her gün seslendirme için kanalın yolunu tutan Emre Gönlüşen, böylece televizyon dünyasının içine girmiştir. Bir süre sonra kanalda tam zamanlı işe giren Emre Gönlüşen, kurgu, montaj, haber spikerliği ve müzik-komedi gibi çeşitli programlar yapmıştır.

Bu işi profesyonel anlamda yürütmek isteyen Emre Gönlüşen, o dönem İtalya Ligi’ni yayınlayan TV 8’e deneyimlerinden bahsederek mail atmıştır.

TV 8 yönetimi tarafından kanala davet edilen Emre Gönlüşen, ayağının tozuyla İnter Milan maçını anlatmış ve beğenilince işe resmen başlamıştır.

Emre Gönlüşen bu adımın ardından kariyer basamaklarını D Spor, Telesport, NTV Spor ve Bein Sports ile devam ettirmiştir.

Spor tutkusu haricinde sıkı bir müzik takipçisi olan Gönlüşen, Beatles ve Rolling Stones hayranıdır.