61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel- Trabzonspor’da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Flavio ilgili ilginç gerçek günler sonra ortaya çıktı.

MAÇTA ŞOV YAPTI

Bordo Mavili takımın 1-0 kazandığı Gaziantep maçında ilk 11 oynayan ve Bakasetas’a müthiş bir asist yapan Flavio’nun maç sonunda derin üzüntü yaşadığı bilgisine ulaşıldı.

FLAVİO'YU BÜYÜTEN BÜYÜKANNESİ VEFAT ETTİ

Mücadeleye dakikalar kala büyükannesi vefat eden Brezilyalı oyuncudan bu haber çevresi ve ailesi tarafından gizlenerek oyuncunun etkilenmemesi sağlandı. 

Trabzonspor’un yetenekli oyuncusu Flavio’nun bugünlere gelmesinde büyük emeği bulunan büyükannesinin vefat haberi oyuncunun evinde matem yarattı.

FUTBOLCULARDAN ZİYARETLER 

Aldığı acı haberi sadece takım arkadaşlarıyla paylaşan Flavio’ya Bordo Mavili oyunculardan baş sağlığı ziyaretleri gerçekleşti.

İZİN İSTEMEDİ, ANTRENMANLARA DEVAM ETTİ

Hafta boyunca büyükannesinin vefatının yasını tutan ve antrenmanlara katılan Brezilyalı oyuncu kulüpten herhangi bir izin talebinde bulunmadı.  

MAÇA ÇIKTI

Brezilya’daki defin işlemlerini Trabzon’dan takip eden oyuncu Bordo Mavili kulüpte üst üste koronavirüs vakalarının gelmesi üzerine şehirde kalıp Başakşehir maçına çıkarak yine başarılı bir performans ortaya koydu..

FLAVİO HABERİMİZİN ARDINDAN TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI

Bordo Mavililerin başarılı oyuncusu Flavio haberin ardından gelen binlerce mesajın ardından bir teşekkür mesajı yayınlayarak "Vefat eden büyükannem ile ilgili aldığım binlerce mesaj için ne kadar teşekkür etsem az kalır. Desteğiniz için sonsuz teşekkürler. Hep birlikte çok güçlü bir aileyiz" ifadelerini kullandı.