Milletvekili Günnar; Endonezya Cumhuriyeti Ticaret Bakan Yardımcısı Dr. Jerry Sambuaga ve Endonezya Cumhuriyeti Büyükelçisi Dr. Lalu Muhammad Iqbal’i ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını, iki ülke arasındaki mevcut ilişkilerin belli bir program dâhilinde artırılmasının oldukça faydalı olacağını ifade etti.

Ticaret Bakan Yardımcısı Dr. Jerry Sambuaga; Ankara’da TBMM’de bulunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Görüşmede Türkiye ile Endonezya gibi ekonomik ve ticari alanlarda çok büyük potansiyele sahip olan iki ülkenin ilişkilerinin daha da geliştirilmesi, tarihsel ve siyasi işbirliğinin yanı sıra, bilgi ve tecrübe paylaşımı, iş adamlarının ülkeleri ziyaretleri, ticari ilişkiler gibi konularda işbirliğinin daha ileri seviyelere taşınmasının önemi ifade edildi.

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, ‘’Türkiye-Endonezya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Adnan Günnar Endonezya halkını çok sevdiklerini, bu vesileyle ikili ticaret hacmimizin daha fazla artmasını  arzu ettiklerini, belirli bir seviyede olan Savunma sanayi iş birliğimizin daha da arttırılmasını arzu ediyoruz. Endonezya’da Türk iş adamlarımız çalışmalarını yapıyorlar, inşallah kısa sürede ticari anlaşmalarımızın üst düzey gerçekleşmesi halinde ikili ticaret hacmimizi daha fazla geliştireceğiz’’ dedi.

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Endonezya Ticaret Bakan Yardımcısına ve Endonezya Büyükelçisine ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederek; ‘’Kardeş Müslüman ülke Endonezya için katkı vermeye her zaman hazırız’’ dedi.