61SAAT HABER SERVİSİ - Engin Baytar’ın konuşmasından satır başları şu şekilde: 
 “Trabzonspor elinden geleni yapıyor Başakşehir Şampiyona olsun diye.. 
Trabzonspor’u tebrik etmek lazım. Hem rakibini şampiyona yapmaya çalışıyor, hem de küme düşen takımları ligde tutmaya çalışıyor. Trabzonspor iyilik abidesi. Ben üzüleyim ama yeter ki rakibin şampiyona olsun mutlu olsun, düşen takımın taraftarları mutlu olsun” dedi. 
Engin, “Oyuncu değişikliklerine bakıyorsun, güleyim mi ağlayayı mı? Hüseyin Çimşir, bende seviyorum.. Şampiyonluğa oynayan oyuncularda aldıklarına bakar mısın? Ndiaye kaç haftadır vasat. Antalya maçı, refakatçi gibi.. Galatasaray maçında her halde kafası oraya gitti. Galatasaray’da oynadığını düşündü. 
Sosa, defanstan topu alıyor, orta sahada pas yapıyor. Hücuma gidiyor? Abdülkadir Parmak mücadele ediyor. Abdülkadir Ömür yetenekli ama finali yok. 
Yenilebilirsin önemi yok. Ama kardeşim mücadele et. Göster de ki, biz şampiyonluğa oynuyoruz. Olmadı, Allah’ın takdiri. Herkes eyvallah der… 

BU İŞİ KALDIRAMADILAR
Sörloth, hafif sakatlığı var deniyor ama pozisyonlarda gözledim. Sırıttığı anlar oldu. Bu iş hava işi. Kaldıramadılar. 
Bana göre bu pohpohlanmayı negatif taraftan algıladır ve kaldıramadılar. Veya umursamadılar. 
Başakşehir’i gerçekten tebrik ediyorum. 
adam 3 - 1 geride 3 - 3 yapıyor, 4 - 3 mağlup oluyor. En azından hırs var mücadele gösteriyor. 
Ama Trabzon’a bakıyorsun.. 
Denizli düşmeye mücadele ediyor, sen Şampiyonluğa oynuyorsun ama mücadeleyi göstermiyorsun. 
Bu görüntüler, 3 - 4 haftadır gördüğüm görüntü idmanlar rahat diye düşünüyorum, umursamıyorlar. 
Biz 82 puan aldık.. Biz yine rahat değildik. Değildik… 

BİZ HEP STRESLİYDİK
Düşün, biz hep stresliydik. Ya ben hiç bir dönemimde hatırlamıyorum ki oynadığım takım böyle vasat oynasın. ortalarda bile olsak hırslı oynuyorduk. Tamamen Trabzonspor’un gösterdiği hedefsiz.. Hedefsiz oyuncu, yapı ne olacak? 
İnsanlar üzülüyor, ama ben hatırlıyorum Trabzonspor Kasımpaşa’ya içerde yenildiğinde dışarda futbolcular rahat geziyordu. 
Biz maç kazanıyorduk, dışarda bize tepki gösteriyorlardı ki neden iyi oynamadınız. Neden o pozisyonda golü yedin. Adamlar yeniliyor, herkes fotoğraf çekiliyor. 
Trabzon böyle bir taraftar yapısına sahip değildi. 
Şampiyonluğa oynuyorsun, hiç bir hırs göstermiyorsun.. 

MOTİVE OLMAMA DEĞİL, RAHATLAR
Motive olamama değil. Rahatlar çok rahatlar. Baskı yok, sters yok. Hiç bir şey yok. Rahatlar. Çünkü, görüntü o kadar rahat olduklarını gösteriyor ki. İnanılır gibi değil. Üzülüyorum, çok üzülüyorum. 
savunacak bir tarafı yok. Bu kadar eline imkanlar geçmiş, bu kadar lehine olan durumlar var. Ankaragücü 2 puan, Antalya 2 puan, Rakibin 3 - 1 mağlup durumda, sen 2 - 1 öndesin. İkinci yarıya işi bitirmeye girmen lazım. 
Kendin bitirmen lazım. Eline fırsat geçmiş. 10 yıl sonra tekrar şampiyona olma fırsatın var, her türlü gelen fırsatı “ben istemiyorum kardeşim” diyerek elimin tersiyle itiyorsun. 
insanları umutlandırmasınlar. Madem şampiyona olmak istemiyorlar, bunu son haftalara taşımasınlar. 20. haftada havlu atsınlar, Trabzonspor taraftarı stres yapmasın…” diye konuştu.