Bordo-Mavili kulüpten zorla gönderildiğini ifade eden Engin, istemedim. G.Saray'a gitmeye zorlandığım için burada kazandığımın yarısına imza attım. Yani Trabzon'u asla para için satmadım. Ben doğdum doğalı bu takımı tutuyorum. Şenol Güneş 2010-11'de şampiyon olduk. Sonra nelerin döndüğünü herkes biliyor.  G.Saray teklif yapınca "Seni göndermek istiyoruz" dediler. Ben ise kalmak istediğimi söyledim.  Ama yine beni dinlemediler. "Gideceksin" dediler. Ben de G.Saray'a imza atmak zorunda kaldım. Giderken kulübüme 1 milyon 100 bin Euro kazandırdım" diye konuştu.
'MELO YAPINCA SES YOK'

Engin Baytar, eski takım arkadaşı Melo üzerinden hakemlere yüklendi. Engin, "Ben de kusursuz değilim. Ama yerli oyuncuların her hareketi göze batıyor. Melo'nun da neler yaptığı ortada. Neden ona karşı bir şey yapılmıyor?" dedi.

'BELÖZOĞLU MELEK GİBİ'

Engin Baytar, F.Bançeli Emre Belözoğlu hakkında "Çok hırslı bir oyuncu. Bazen sahada o da benim gibi hırsına yenik düşüyor. Emre ağabey ile dışarıda yakın dostuz. Melek gibi, yardımsever bir insandır. G.Saray taraftarı bana tepki gösterecek ama bu bir gerçek. Bunları Anadolu'da yapsak gündeme gelmez. Göz önünde olmanın sancısını çekiyoruz" yorumunu yaptı. "G.Saray teklif yapınca kalmak istediğimi söyledim. Ama 'Seni göndermek istiyoruz. Gideceksin' dediler. Kazandığımın yarısına Galatasaray'a imza attım. Trabzon'u para için satmadım."

Kaynak: Habertürk