61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzonspor'un yeni transferi Erce Kardeşler'e Altınordu kulübü tarafından bir veda programı düzenlendi.

Veda programında konuşan Erce "Böyle bir kulüpte olmak bulunamaz bir nimet. Oynarken de oynamazken tadını çıkardım. Bir gün sana bana gelecek ve forma gelecek diye, bırakmayacağsım demiştim bir yanım her burada olacak. Kulübün bana ne zaman ihtiyacı olursa gelip çalışmaya devam ederim. Herkese çok teşekkür ederim. Daha savaş yeni başlıyor. Armayı en güzel şekilde temsil edeceğim kimsenin şüphesi olmasın. 

Trabzonspor'a transferinde Abdülkadir Parmak'ın büyük rol oynadığını ifade eden genç kaleci "Trabzon benim içime yatan ve sinen ekipti. Abdülkadir Parmak’ta orada benim çok yakın arkadaşım. Dışarıdan takip ettiğim kadar aynı bizim gibi kulüp arkadaşlık samimiyet ve dostluğun çok iyi olduğnu düşünüyorum. Abdülkadir ile konuştum oda aynı burası gibi olduğunu söyledi. Benim en çok gönlümden orası geçiyordu orasını çok istiyordum. Bir kaç gün önce orası olmadığında çok üzüldüm hayal kırıklığına uğramıştım. Kısmetim paraymış iyi ki büyük camiaya gidiyorum. Dediğim gibi Trabzonspor formasını alınımın akıyla giyip terleteceğimden hiç şüphem yok. " ifadelerini kullandı.