Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor'u konuk etti.Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sona erdi.
Trabzonspor’da ikinci yarı oyuna giren Erce Kardeşler, “Bireysel performansların hiç bir önemi yok. Kazanamadıktan sonra ister 10 gol atın hiç bir anlamı olmuyor. Benim oynamam, uğurcan’ın oynaması önemli değil. Çok üzüldük. 1 dakika falan kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Maalesef bugünü burada bırakmalıyız. Yarış devam ediyor. Bugün burada kalırsak önümüzü görmemizi engelleştirir. Önümüze bakacağız. Bugün ki derslerimizi iyi çalışıp, daha iyisini yapmak için hafta içi analizler yaparak Ankaragücü maçına en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz” dedi. 

Erce, “Rakipler doğal olarak bize karşı daha fazla istekli oynuyorlar. Hem Trabzonspor hem de lider takım olduğumuz için bize karşı daha fazla özverili oynuyorlar. Bizden korkuyorlar, bizden çekiniyorlar. Bunun için böyle oynadıklarını düşünüyorum. Kimlerle oynadıklarımızın önemi yok. Bizler ne yapıyoruz önemli olan bu. Umuyorum tüm maçları kazanıp o kupaya uzanacağız” dedi.