61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak ve Erce Kardeşler canlı yayın yaptı.

Burada açıklamalarda bulunan iki oyuncu 2 kupayıda istediklerini belirtti.

İşte Erce ve Abdulkadir Parmak'ın açıklamalarından satırbaşları;

Abdulkadir Parmak: Uğurcan’ın golü hakkında çok şaşırdığımı söylemiyeceğim.

Erce: İnşallah hayattaki tüm şansını orada kullanmamıştır. Şanş işte.

Parmak: Doğan'ın yemek performansı için tek bir yorum yapmayacağım. Serkan ve Hüseyin’i beğendim. İkisi de destek aldı. Favorim Uğurcan çok başarılı o konuda. Bir de Ahmet Başkanın menüsünü beğendim.

Uğurcan, Bizi çok çağırıyor. Sote, sulu yemek, kızartma yapıyor. Değişik adam ya, erken yaşta dışarıda yaşadı. Yumurta kırabiiyorum ondan çağrılmadım. 

Erce: Sörloth Yöresel yemek yaptı dev gibi adam normal o kadar yapması. Ben mutfak paslarına katılmadım evde hiçbir şey yoktu, utandım. Sadece maç formam var. 

Erce: Futbol tarihinde bir ilk olabilir, bizim için işler iyi gidiyordu. Bence kupanın bir ucunda tutmuştuk. Son 8 maç form yakalamak çok zor. Seyircisiz oynamak zor. Rakip sahaya çıktığın zaman da motivasyon kaynağıdır. Hazırlık maçları da yapamadık. Maçların kısır geleceğini düşünüyorum. Bence herkes iki kupa istiyor, inanılmaz sert geçiyor. Başkanımız dahil herkes bize destek oluyor. Dönüşteki istek öyle sonuçta yabancı oyuncular gurbette dönemeyenler var ayrı bir savaştalar. Onların da gösterdiği özveri mutlu ediyor. 

Taraftarlarımızın dualarını bekliyoruz. Sonuçta herkes eşit şartlarda oynayacak. 

Parmak: Hayalimiz iki kulvarda şampiyon olmak. İnşallah böyle devam eder. Antrenmanlarda da arkadaşlarımla beraber görüyoruz. Form tutmakta zorlanacağımızı düşünüyorum. 1 hafta önce kendi aramızda hazırlık maçı yaptık ilk 30 dakika gayet iyiydik sonra düşmeler başladı. Yarınki maçta durumumuzu göreceğiz. 8 maçta da elimizden geleni yapıp şampiyon olmak istiyoruz. O istek sezon başından var. 

Taraftara seselen Parmak “Doğma büyüme Trabzonluyum. 1,5 senedir kulübün içindeyim. Futbolcunun gözünden taraftar inanılmaz itici güç bizim için. Bizi evlerinde destekleyeceklerini düşünüyorum. İnşallah şampiyon oluruz da onlar da bu süreçte biraz mutlu olur. Taraftarımızın sevgisi normal değil herşeyi hak ediyor.

Erce : Fitness da hareket yapıyorum başkan bana doğrusunu gösteriyor. Bir Başkan gibi değil de yakın bir ağabeyimiz gibi diyebiliriz. Herkes çok inandı bu şampiyonluğa umarım bu hasret son bulur. 

Parmak: Takımda en çok güldüğüm yabancılardan Ekuban, Uğurcan, Doğan Abdüş, Sen bazen Kamil beni gülmekten öldürüyor.