PTT 1. Lig'in 3 haftasında Kayseri Erciyespor ile 1461 Trabzonspor ile karşılaşıyor.
Ligin ilk iki haftasını her iki takım da kayıpsız geçerken saha avantajını elinde bulunduran Erciyesspor, rakibi 1461 Trabzonspor'u mağlup ederek puanını 9'a çıkarmak istiyor.
Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadelede ligin 3 haftasında 3 puanı alacak ekip liderlik kolutuğuna oturacak.
Aytekin Durmaz'ın düdük çaldığı müsabakada takımların 11'leri şu şekilde:

Erciyesspor: Behram, Mustafa Tuna, Ufukhan, Kenan Şahin, Hüseyin, Alaattin, Serkan Atak, Veysel, Hanni, Mehmet Ayaz, Gohou

1461 Trabzonspor: Fatih, Caner, Mustafa Akbaş, Mustafa Tiryaki, Abdullah, Gökhan, Mehmet, Abdülkadir, Sercan Kaya, Eren Albayrak, Jebrin

PTT 1. Ligin 3. haftasında girilirken nağmağlup ilerleyişini sürdüren Trabzon temsilcisi 1461 Trabzon bu hafta, yine kendisi gibi nağmağlup ilerleyişini sürdüren Kayseri Erciyesspor'a konuk oldu.
Maçta her iki takımda karşılıklı ataklarla gol ararken, ilk yarıda Erciyesspor daha atak göründü. Maçın ilk dakikalarında ve son dakikalarında Trabzon Kalecisi Fatih yaptığı kurtarışlarla maçın yıldızı olurken Jebrin'de ilk yarıda ki sönük oyununu ikinci yarı çok farklı bir şekilde çevirdi.
İkinci yarı sahanın en iyilerinden biri olan Jebrin iki etkili şutu direkten döndü. Hatta hakemin Trabzon'un birde net bir penaltısını vermediği karşılaşmada Trabzon zorlu bir deplasmandan 1 çıkararak yenilmezlik ünvanını sürdürürken liderliği Çaykur Rizespor'a kaptırdı.

TRABZON AVARAJLA İKİNCİ SIRAYA DÜŞTÜ
Haftaya 6 puanla lider giren Trabzon, dün Çaykur Rizespor'un galibiyeti sonrasında averaj farkıyla 2. sıraya geriledi.
Erciyesspor da bu sonuçla 7 puana yükseldi ve averaj nedeniyle kendine 4. sırada yer buldu.
Kayseri ekibi ligin 4. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. 1461 Trabzon ise sahasında Adanaspor'u ağırlayacak.


MAÇTAN NOTLAR:

MAÇ 0-0 SONA ERDİ.

Maçta şuan uzatma dakikaları oynanıyor. Maç 0/0 devam ediyor. Ancak maç içerisinde Trabzon Kalecii Fatih çok kritik pozisyonlarda sahneye çıkarak kalesini korudu.

Dk. 74. Erciyesli oyuncuların kullandığı serbest vuruş top direk Trabzon kalesine yöneldi. Kaleci Fatih krtik bir hamle ile topu çelerken, pozisyonun devamında Fatih yine topun sahibi oldu.

Dk. 66. Jebrin'u vuruşu yine direkten döndü..

Dk 59. Trabzon'da Jebrin'un uzaktan vuruşu direkten döndü.. Trabzon için şansız bir an...

Dk. 66. Hakem, Trabzon'un çok net bir penaltısı vermedi. Erciyessporlu oyuncunun Trabzonlu oyuncuya yaptığı sert harekete devam dedi.

Dk. 54. Erciyes, maçın en net pozisyonunu buldu. Gohou ile başlayan atakta Serdar'ın vuruşu Trabzonlu oyunulara çarptı. Topu son anda Trabzonlu oyuncular uzaklaştırdı.

Dk. 53. Trabzon'da Jebrin topu aldı, çalımla Erciyes yarı sahasını kat etti. Sercan pas verdi. Sercan'ın pasında Gökhan çök kötü vurdu top ağuta çıktı.

Dk. 52 Erciyesspor'da Trabzon ceza sahasına orta geldi ancak topa kimse dokunamadı.

DK: 51 Her iki takımda paslarla ceza sahasını geçmeye çalışıyor

MAÇTA İKİNCİ YARI BAŞLADI...

İKİNCİ YARI BİRAZDAN BAŞLAYACAK

İLK YARIDA HER İKİ TAKIMDA GİRDİĞİ POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEYİNCE 0-0 SONUÇLANDI.