61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor’un geçtiğimiz günlerde Trabzon’a getirdiği 21 yaşındaki Kamerunlu Eric Ayak transferinde dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Trabzonspor ile sözleşme imzalaması beklenen Eric Ayuk’un Amerika’dan serbest çıkışını sağlayacak olan resmi belge gelmediği için oyuncu Amerika’ya geri döndü.

Belgeleri halletmesi istenilen oyuncu için bir açıklama yayınlayan Bordo Mavililer “Profesyonel futbolcu Eric Ayuk’un bonservisinde yaşanan pürüzler nedeniyle transfer görüşmeleri şimdilik sonlandırılmış ve oyuncu Trabzon’dan ayrılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.” İfadelerine yer vermişti.

AMERİKA’DAN KAĞIT GELMEDİ

Konu ile ilgili 61saat’e açıklamalarda bulunan Eric Ayuk’un menajeri Serdar Topçu “Trabzon camiasına kulübüne herşey için teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel bir şekilde ağırlayıp yardımcı oldular çok uğraştılar 3 gün transfer olsun diye Amerika’dan prosedür işlemlerini halledemedik.”

ERİC UÇAK'TA AĞLADI

Eric Ayuk’un Trabzon’dan ayrılırken çok üzüldüğünü belirten Topçu “Eric Ayuk uçağa binerken ağladı. Trabzon’u çok sevdi, insanları sevdi. Üzgün bir şekilde eve dönüyor. Amerika’da çıkan sıkıntıyı halletmeye gidiyoruz. Amerika’da oyuncu transferlerine MSL karar veriyor. Yetiştirme bedeli olmayacak isimli bir kağıt bekleniyor. Orijinal kağıtlar lazım. “

TRABZON HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Eric Ayuk’un taliplileri olduğunu da belirten Serdar Topçu “Gelecek hafta yeniden Trabzonspor ile bir araya gelebiliriz. İnşallah olur diye düşünüyorum. Ayuk’u bu sene Türkiye görecek. Trabzon’dan hariç Süper Lig ve PTT’den talipleri var. Türkiye’de oynamasını bekliyoruz. Trabzon’da yardımsever güller yüzlü insanlar gördüğünü söyledi. Biz de Trabzon halkına teşekkür ediyoruz. Bazı yerlerde yalan haberler çıktı sadece prosedür sorunu yaşandığını söylemek isterim” dedi.