Yılan hikayesine dönen Erkan Zengin transferi bitmek üzere. Oyuncunun Trabzonspor’a imzası an meselesi.
 
Fenerbahçe ile anlaşan Erkan Zengin’e kötü haber Eskişehirspor’dan gelmişti. Eskişehirspor, Trabzonspor ile 2.250 bin Euro karşılığında anlaştı.
 
FENERBAHÇE ADIM ATMIYOR; SİNYALİ USLU VERDİ
Erkan’ın Fenerbahçe’ye transferi için kulüplerin anlaşması şart ama sarı-larcivertli takım yeni bir adım atmıyor. Ve son olarak Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, “Erkan Zengin gider kendi problemini hallederse bizim herhangi bir şeyimiz yok. Erkan Zengin'in 'Beni zorla bir yere yollayamazlar' dediğini kendi kulağım ile duydum. Ama sonra fikrini değiştirirse onu bilemem” dedi.
 
MENAJERİ ŞİRİN GERİ ADIM ATMAYA BAŞLADI
Erkan’ı Fenerbahçe’ye götüren ve İlhan Ekşioğlu ile görüştüren menajer Hakan Şirin ise, Fenerbahçe’nin Erkan için yeni bir adım atmaması sonrası Trabzonspor konusunda ılımlı mesajlar vermeye başladı. Daha önce oyuncunun ısrarla Fenerbahçe’de oynayacağını ifade eden Şirin bu kez Trabzonspor’a karşı bir tavrım yok demeye başladı.
 
ŞİRİN SİNYAL VERDİ
Ortaklarından FIFA Lisanslı menajer Merter Ortaç’ı 5 Ocak’ta Erkan’ın resmi menajeri yapan Şirin, transferin bitmesi için Trabzonspor’a mesaj da yolladı. Fanatik’e konuşan Şirin, “Beni kimse aramadı Trabzonspor'dan. Ben Trabzonspor'a ne yapmışım, ne kötülüğüm olmuş da bir kişi bile temas kurmadı. İşlerin buraya gelmesi üzücü ama benim burada en ufak bir kusurum yok” diyerek basın üzerinden bu transfer için tavır değiştiğini anlatmaya çalıştı.