61SAAT SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde Beşiktaş, evinde Trabzonspor karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 2-1'lik skorla kazandı.

İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelenin ikinci yarısında tempo yükseldi. Trabzonspor 53. dakikada Yusuf Erdoğan ile öne geçerken, Beşiktaş 57. dakikada Ricardo Quaresma ile beraberliği yakaladı. Trabzonspor'da Erkan Zengin, 84. dakikada attığı harika gol ile takımına galibiyeti getiren isim oldu. Erkan, "Takım olarak inanılmaz oynadık. Bütün hafta boyuncu konuştuklarımızın hepsini uyguladık. Beşiktaş, ortada çok geliyordu. Oraları kapattık. 4'lü inanılmaz kaydı. Araları dar ettik Beşiktaş'a. O yüzden fazla gelemediler. Biz de çok iyi çıktık. Tam istediğimiz gibi oynadığımızı düşünüyorum^dedi. 
Erkan, 133 km hızla giden şutunun hızını tahmin edilmesinin istenmesi üzerine, "Hiç tahmin edemem ama 110 km diye tahmin ediyorum. 120... O rakamları bilmiyorum. Hızlı mı kötü mü? bilmiyorum. Daha önce daha hızlı vuran var mı?" dedi.