61SAAT SPOR SERVİSİ - Katıldığı bir spor programında, Fenerbahçe ve Göztepe karşılaşmasının yorumlandığı sırada lig için ''Hep şaibeliydi'' yorumunu yapan Toroğlu adeta susanların dili oldu.

İlker Yağcıoğlu can havliyle susturmaya çalıştı

Toroğlu çıkışına ''Trabzon'un olayı sonuna kadar doğruydu! O gün de söyledim bugün de söylüyorum, Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sonuna kadar haklıydı, dönenler oldu ama ben hala aynı fikirdeyim.'' sözleriyle devam ederken; canlı yayında olmanın verdiği telaşla birlikte Fenerbahçe yorumcusu İlker Yağcıoğlu tarafından ''Bir dakka yaa, oraya nerden girdik?'' sözleri ile frenlenmeye çalışıldı. Benim fikrim de hiçbir şey olmadı diyen Yağcıoğlu, Erman  Toroğlu'nu tehlikeli konuşmakla itham etti. 

1 sene evvel yaptığım yorum tapelerde var!

Tapelerde şikenin ayan beyan ortada olmasına vurgu yapan Toroğlu, ''1 sene evvel yaptığım yorum tapelerde var, ben münecci miyim? Tapeler gözümün önünde akıyordu, hangi teknik direktör hangi evden çıktı'' diyerek, şike olmadığını iddia edenleri adeta susturdu. Öte yandan Toroğlu'nun İstanbul basını tarafından üzerine toprak atılan şike davasını unutturma çabalarına karşı yaptığı bu çıkış, vicdanlı Türk sporseverler tarafından takdir ile karşılandı.