1-1 berabere biten mücadeleyi Erman Toroğlu A Spor'da yorumladı.

"GOL KALECİ HATASI"

Uğurcan Çakır çok iyi oynadı ama yenilen golde onun hatası var. Onu kontrol etmen lazım. %100 kaleci hatası o gol. 

"CÜNEYT ÇAKIR UTANMIYOR MUSUN?"

Soldado geri geri gidiyor. Trabzonsporlu futbolcuya kalçayı geçiriyor. Trabzonsporlu futbolcu karnından darbeyi yiyor. Sarı kartı Trabzonspor yiyor, Fenerbahçe faul kullanıyor. Cüneyt Çakır utanmıyor musun? İnanılır gibi değil. 

Trabzonspor'un uzun süre akıllı oynamasına rağmen son bölümlerde geri çekilerek kaybettiği puanda hatalar yaptığını söyleyen Erman Toroğlu, "Kaliteli maç olmadı ama heyecanlı maç oldu. Zaman zaman iyi hareketler yapıldı." dedi. 

Golden önce Trabzonspor'un atağında serbest vuruş işaret ederek oyunu durduran yardımcı hakem ile ilgili konuşan Erman Toroğlu; "Ben şuna takıldım, Trabzonspor hücum ediyor. Yardımcı hakem bir bayrak kaldırdı? Ne verdi merak ediyorum. Taç değil, el değil ne verdi? Trabzonsporlu futbolcu çıldırdı. Dönen pozisyonda Fenerbahçe'ye faul oldu. Ne olduğunu anlayamadım. Cüneyt hoca da yardımcıya uydu. İnanılır gibi değil." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin son dakikada eşitliği sağladıktan sonra aşırı sevincini sert cümleler ile yorumlayan Toroğlu; Fenerbahçe takımı Trabzonspor'a gol atıyor. Beraberliğe seviniyorlar. 10 kişi gol atan adamın üstüne koşuyor. Üzüleceksin sen bu haline. Avrupa'da seni 10 kişi yakalasa bir takım liğme liğme ederler. 4 tane top döndür işini bitir ya hu. Trabzonspor zaman zaman durdu. Alanyaspor geçen hafta hiç durmamıştı. Nwakaeme bence ajandı. Nwakaeme'yi alırdım dışarı ben olsam. Abdülkadir Parmak'ı beğendim, çok akıllı işler yaptı. Ersun Yanal diyordu ki muhteşem Fenerbahçe'nin temellerini atıyorum, sen daha bahçenin çitlerini atamadın." şeklinde konuştu.