Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 4-1 yendiği karşılaşmanın ardından ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu'ndan dikkat çeken bir iddia geldi. Toroğlu, Şenol Güneş'in sezon sonunda Beşiktaş'ta kalmayabileceğini iddia etti. 
Toroğlu,  "Beşiktaş ektiğini biçiyor. Senin rakibin Başakşehir. Başakşehir ile berabere kalsan ligi bitireceksin. Şenol Güneş'in hataları şimdi böyle zora sokuyor sen.

Beşiktaş'ın yediği golde hakem %100 asist yaptı. İyi hakem topla çarpışmaz. Hakem, oyuncunun oyun alanından çıkacak. Pas alanı, şut alanından çıkacaktır. Topun nereye gideceğini bilmiyor ki daha. Futbolcuyla konuşuyor.

Beşiktaş için önemli bir maçtı. Şimdi Gaziantep'e gidecek. Onlar da küme düştü zaten. Çok kötü bir duygudur. Allah kimseye göstermesin. Bu Aboubakar var ya. Şu anda Gomez tipli değil Aboubakar tipi forvet futbolcuların daha çok faydası var. Aboubakar'ın ne yapacağı belli olmuyor. Çok iyi dansözler vardır. Dansöz kıvraklığında vücut şekli var Aboubakar'ın. Karşısında oynayan gıcık alır bu durumdan. Topa bakmayıp Aboubakar'ın kalçasına bakarsan yandın! Adam çok kıvrak kalçası bacağı ayrı oynuyor. Çok değişik bir tip. Karşısında oynasam gıcık alırım.

Şenol Güneş'in sezonu bitirdikten sonra takımla konuşacağı bayağı bir şeyi olacaktır. Şenol Güneş'in sezon sonu Beşiktaş'ta kalacağını düşünmüyorum"