61SAAT SPOR SERVİSİ

Maçı ardından katıldığı bir TV programından maçı yorumlayan Erman Toroğlu ise flaş açıklamalarda bulundu. İşte Toroğlu'un açıklamaları şu şekilde. 

Trabzon'un son zamanlarda yakaladığı çıkışı ve yönetimi beğenen Toroğlu "Bu Trabzon yönetimin sakat işi olacağını düşünmüyorum. Trabzon’un bir karar vermesi lazım, Rodallega’yı seneye düşünüyor mu? Anladığım kadarıyla bugün oynatmıyorsa seneye düşünmüyor demektir. Rodallega’ya 1 milyon 800 bini verecek takım tanımıyorum. Şuan Trabzon güze gidiyor peki seneye yapacaklar. Seneye ilk 4’e oynamaları lazım bunun için transfer işinin yüzde 60’ını bitirmeleri lazım." dedi.

Trabzon’un bu işe artık karar vermesi lazım, kaç oyuncu kalacak kaçı yerli, kaçı yabancı alt yapıdan kaç oyuncu çıkarabiliriz? Bunları şimdiden hesap etmesi lazım.

BEN OLSAM YUSUF’U YOLALRIM!

Yusuf Yazıcı hakkında “Yusuf Avrupa’ya giderse daha iyi olacak, iyi bir teklif gelirse ben olsam yollarım. Yusuf Trabzonspor’da daha fazla ilerleyemez” açıklamasını yaptı.

KARAMAN’IN BAŞARISINDA ONUR VE BURAK’IN PARMAĞI VAR!

Ünal Karaman’ın başarısını Burak ve Onur’un gitmesine bağlayan Toroğlu; “bu ikisinin gitmesiyle herkes Sosa’nın etrafında kenetlendi, yönetimde Ünal’a tam destek verince takım takım oldu. Burak ve Onur Ünal’ı eziyordu. Şimdi Ünal’ın elinde güzel bir takım kaldı oradan yürüyor” açıklamasında bulundu.