61SAAT HABER SERVİSİ - Aspor’da maçı yorumlayan ünlü hakem yorumcusu Erman Toroğlu, Sosa’ya övgüler yağdırdı. Toroğlu, “Sosa yalnızca futbolcu olarak değil. Öyle bir akıllı iş yaptı ki.. Yolladılar ağabey temizlediler. Sosa kaldı, Sosa sahada horoz… Sosa, teknik adamın sahada ki eli” ifadelerini kullandı. 
Trabzonspor’un bugün güzel bir oyun ortaya koyduğunu ifade eden Toroğlu, "Trabzon bugün güzel oynadı, tempolu oynadı. Trabzon niye son dakikalarda gol yiyor. Kaç puan kaybetti son dakikalarda. Bugün Trabzon’u hala akıllanmamış gördüm.

Benim Ünal’a tenkitim olacak.

Böyle güzel bir maçtan sonra. 4 - 1 yendiğin maçtan sonra tenkit edersen güzel olur. 

3- 0 yapmışsın tempoyu vermişsin. Rakip ayak uyduramamış. 3 -0’a gelene kadar İngiliz gibi oynadın, Alman gibi oynadın. 3 -0’dan sonra İtalyan’a dön biraz. 
Biraz İtalyan’a dön. Al ver… Oyunu soğut. O düşünsün. Tempoyu o bassın. Sen kapat arana, onu sok huniye.. Yap topunu dinlen. Çık vur gel. 3 - 0 hala 5 kişi langır langır gidiyor. Kaleci elinden çıkarmasa ne olacak. Çok iyi top çıkardı. Hala Profesyonel oynamıyor Trabzon bu konuda. Burada Ünal’ı tenkit ederim. 
Kaç puan verdiler son dakikada. Bırak adam düşünsün. Bırak… 
Trabzon hala daha akılanmamış. 3 gol atmış, ya gel Beşiktaş’ın yürüyecek hali yok. Sahayı kapat. O kadar eforu niye sarf ediyorsun. Dinlen… 
Gitti ama yedi.. 4’ü ne zaman attı. 3 - 2 olsa 86’da… Kaç pozisyon verdi. 
Bugün 3 - 0 olana kadar var ya ben bir tane oyuncuyu topun öbür tarafında görmedim. Hep topun gerisindeler. O zaman çıldırtırsın adamı. 3 - 0’dan sonra gidiyorlar. Son dakikada gol yiyorsun” dedi.