61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor maçı! Spor Toto Süper Ligi'nin 6. haftasında Trabzonspor, Şenol Güneş Stadyumu'nda ağırladığı Aytemiz Alanyaspor karşısında 3-0 öne geçmesine rağmen sahadan 4-3'lük mağlubiyetle ayrıldı.

Maçı yorumlayan ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Trabzonsporlu yazar Olcay Çakır’dan dikkat çeken ifadeler kullandı.

Erman Toroğlu,  “Bir yerde sakatlık var. Orada doktorlar var. Başkan var, hastanesi var. Mideden su alacaklar. Bir şey var ama bademcik mi? Böbreklere tesir ediyor. Var bir şey.. Bir şeyler olmadan bu neticeler olmaz. Bir numaralı sakat, 2. Numaralı oynuyor. Tak kendini kötü hissettim çıkıyor. Yok öyle bir şey. Orada başka bir şey var. 3. Kaleci belki bir şey yaptı yapmadı önemli değil. 2. Kaleci ayağın kırılana kadar oynayacaksın. Senin oynamamaya hakkın yok. Oynayıp oynamaması önemli değil. Senin çıkmaya hakkın yok. Ben seni çıkarırsam çıkarırım. Oynayacaksın arkadaşlar.. Ya çıkacaklar doğru konuşacaklar. Bir şey var orada... “ dedi.

"GÖKTEN TAŞ YAĞSA, ERSUN YANAL'DAN BİLECEKSİNİZ" SÖZLERİNİ...
Olcay Çakır ise, “Hafta içinde hocayı maç sonu itibariyle başladık eleştirmeye. Hafta içi de devam etti. Eleştirellerimizin odağı şuydu. Hoca oyuna müdahale noktasında gecikiyor. Oyuna müdahale noktasında bizim gibi düşünmüyor. Farklı bir düşüncesi var. Ondan başka kimse onun gibi düşünmüyor. Bir kaç tane her halde onun gibi düşünen var. Mesela hafta içi bir söz geldi. Gökten taş yağsa Ersun’dan bilecekler. Biz Trabzon yerel medyasını eleştiriyoruz. Onlar da bizi eleştiriyor. İyi tarafları var kötüleri var. Ama en dinamik unsurudur.
Ama sen gökten taş yağarsa Ersun’dan bilinecek dersen Trabzon yerel medyasını bu şekilde taca atamazsın. Çok usta gazeteciler var orada.
Orada bir sahiplenme var. Kimi kimden koruyorsun... “ ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Erman Toroğlu, “Bu cümleyi yazan şahıs, bunu kendisi yazmaz. Birisi söyler o yazar. Kim söyler Ersun söyler.. Bu kadar basit ağabey... Ağabey benim için şöyle diyorlar, böyle diyor, o da yazar abi.. Gelinim sana diyorum kızım sen işit misali... “ dedi.

Hatırlanacağı üzere Ersun Yanal için bu ifadeleri Şansal Büyüka kullanmıştı...