61SAAT HABER SERVİSİ - Maçın ardından hakem Ümit Öztür’ün performansını değerlendiren ünlü hakem yorumusu Erman Toroğlu, “Bu maçın hakem açısından bir tek şeyi var OHA.. “ dedi. 

SOLDADO ATILDI AMA.. 
Toroğlu, “O kadar net ki akılda bu da pozisyonlar çok net.. Çok güzel maç başladı. Galatasaray oynuyor, Trabzonspor karşı gelmeye çalışıyor. Sanana ne lan, sana ne.. Atılacağı at.. Soldado atılmadan evvel sarı görecekti kırmızı gördü atıldı. Kırmızı gören futbolcuyu koruyamaz. Herkes Soldado’yu kurtarmaya çalışıyor. Ne zaman açıklama yapana kadar.. 
Soldado onu yaptı, yarın Fenerbahçe ne diyecek, Beşiktaş ne diyecek.. Nagamoto için... 

TRABZONSPOR BİLDİRİYE İMZA ATMADI
Trabzonspor bildiriye imza atmadı. 8 takım imza attı. Başta Fikret Orman ile Ali Koç.. İkisini de ağzını açmaya hakkı yok. 
Galatasaray’ın 13 milyon Euro verip Digne, ikinci sarıdan net atılması lazım. Dakika kaç.. Nagatomo, ne dedi tomo.. Soldado’nun dediğini dedi 2 defa.. Niye atamıyorsun. Dün atana düzgün adam dedim. Bu adam atıyor diğerleri atamıyor, onun için bu hakem tu kaka olacak.. 

HAKEMDEN İĞRENDİM
Ayağa basılan pozisyon var net penaltı. Aynı pozisyon iki tane var, sarı kart kullandı. Hakemden bu akşam iğrendim. İğrenç bir hakem. Allah’tan sahada top oynamıyorum... 
Trabzon’un çocuklarına helal olsun. Çocuk zaten. 
Ayıp ya.. Neler yapıyor ya.. Maç öyle oldu veriyor faulü o kadar akıllı ki.. Kaşar maşar değil eski kaşar.. Daha bunun yaşı genç. Bundan bir halt olmaz. 
Avrupa’ya çıksa bunu geri gönderirler. Bu 3 tane maç idare etsin, geri gönderirler.. 

HERKES KARAR VERDİ... 
Hakemi çok güzel dışarı çıkardılar. 
Çaldığı ve çalamadığı düdüklerden sonra sahanın içinde Galatasaray ve Trabzonlu oyuncular hakem hakkında karar verdiler mi? 
Kenardan Fatih hoca da karar verdi. Ünal da karar verdi. Biz televizyondan zaten karar verdik. Bu hakemde bir halt yaptığını çıktı.. 
VAR’ın başında ki adam gitti..” dedi.