Beşiktaş - Trabzonspor maçının ardından hakem yorumcusu Erman Toroğlu, Vodafone Arena’da büyük tepki gösteren Mete Kalkavan’a sert eleştirilerde bulundu. 

"SEN NE HALTSIN YA!"

Erman Toroğlu, Beşiktaş - Trabzonspor maçının ardından A Spor’da Mete Kalkavan hakkında şunları söyledi: "Kaç haftadır orta oyunu oynanıyor. Geçen gün Karabüksporlu Traore, Fener maçı hakkında bir şeyler söyledi. Altına imzamı atarım. 3 büyüklerle mi götürülecek bu iş? Penaltı falan hikaye! Geç onları. Yahu sen Quaresma’yı nasıl atmazsın? Utanmadan bir de sarı kart gösteriyorsun. Kalkavan mısın ne haltsın! Quaresma’yı nasıl atmazsın sen? Lanet olsun sizin hakemliğinize! Bir de bu adama maç başı para ödenecek. Trafik cezası yemesi lazım. İğrenç işler dönüyor Türk futbolunda."  

YILDIRIM DEMİÖREN’E ELEŞTİRİ

Erman Toroğlu, Türk futbolundaki kötü hakemliğin ardından Yıldırım Demirören’e de eleştirilerde bulundu. Toroğlu, "Federasyon başkanı geçtiğimiz günlerde konuştu. Fenerbahçe yukarılara çıkar. Galatasaray aşağı düşer. Sen Federasyon başkanı olarak bunu nasıl söylersin ya? Her şey belliyse puan tablosunu belirleyelim ve kurtulalım. O açıklamayı duyunca tüylerim diken diken oldu ya!" ifadelerini kullandı. 

TRABZONSPOR KÜME DÜŞSÜN

Trabzonspor'un yaşananlara tepki vermesi gerektiğini kaydeden Toroğlu, ''bence bu Trabzonspor doldursun tribünlerini, satsın en iyi oyuncularını, küme düşsün. TFF 1. Lig'de oynasın. Bakalım nasıl olacak o zaman. Hep birlikte görelim o zaman'' diye konuştu.