Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş’ı konuk edecek olan Fenerbahçe, derbi hazırlıklarını sürdürürken Teknik Direktör Erol Bulut, bugün yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“HERKES FENERBAHÇE'Yİ KONUŞUYOR AMA TRABZONSPOR VE BEŞİKTAŞ'TA YAPTI”
Beşiktaş derbisi öncesinde her iki takımda da eksikler olduğunu dile getiren Bulut, “Her iki takımda da eksikler var. Sakatlıklar oluyor, cezalılar oluyor. Elimizde geniş bir kadro var. Bu futbolcuları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar iyi yaptığımızı düşünüyoruz ve inşallah bu hafta da 3 puanı alıp yolumuza devam ederiz” dedi.
Fenerbahçe’nin kadrosunun geniş olduğu konusunda birçok söylem olduğuna vurgu yapan deneyimli çalıştırıcı, “Herkes Fenerbahçe’yi 18 transfer yaptı diye konuşurken, Beşiktaş’a Trabzonspor’a baktığınızda, bu takımların da 12-13 transfer yaptığını görüyoruz. Herkes performansını yükseltmeye yönelik transferler yapıyor. Bazıları daha iyi performans yakaladı. Rakibimizin de iyi futbolcuları var ama bizim de kalitemiz belli. Bu hafta sonu iyi ve tempolu bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah 3 puanı alan taraf biz oluruz” şeklinde konuştu.