61Saat Spor Servisi - Trabzon’un önemli otel zincirlerinden Double Three by Hilton Hotel’in bayrak hamlesi sosyal medyada gündem oldu.

Trabzonspor eski yöneticisi ve asbaşkanı Erol Tuna’nın işlettiği Double Three Hotel’de yaşanan bayrak olayı gündeme oturdu.

İlk etapta otelde konaklayan Antalyaspor Kulübü’nün otelde asılan devasa bayrağı kaldırttığı iddia edilirken tamamen Erol Tuna olayın otel yönetiminin aldığı karar doğrultusunda gerçekleştiğini ifade etti.

MİSAFİR TAKIMIN HİÇBİR ETKİSİ VE İSTEĞİ YOKTUR

Yaşanılan olayla ilgili 61saat’e konuşan Erol Tuna “Otel yönetimi olarak böyle bir karar alındığı doğrudur. Bu kararın alınmasında misafir takımın hiçbir etkisi veya önerisi veya talebi yoktur. Sadece fair play gereği takımı otelimizde ağırlayacağımız için rakip takıma saygımızdan bayrağımızın dalgalanmasına ara verildi. Bu fair play örneğidir  ayrıca Ticari etik olarak yapılması gerekiyor. Otel yönetimini kutluyorum. Aile olarak Trabzonspor hassas çizgimizdir. Trabzonda bayrak asmak en kolay iş. İstanbulun göbeğinde Pendik’te iş yerimizde uzun süredir dalgalanan bayrak İstanbul’ daki ve tüm Ülkedeki Trabzonsporlulara örnek olur umarım."

ANTALYA STADA GİDİNCE TEKRAR DALGANACAKTIR

Sözlerini südüren Tuna "Antalyaspor stadyuma gidince Bayrağımız tekrar dalgalanacaktır. Yani maçımız oynanmadan dalgalanacaktır.Bayrağımızı oradan indirmeye kimsenin ama hiç kimsenin gücü yetmez. Trabzonspor’umuza Antalya karşısında şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. " ifadelerini kullandı.