Slovakya'nın Samorin kasabasında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal futbolcularına, takımın birlikte hareket edip birlikte düşünmesi gerektiğini aşılıyor.
Trabzonspor'un Samorin kampında yaptığı antrenmanlarda zaman zaman neşeli anlar yaşanıyor. Takımlara bölünerek yapılan çalışmalarda rekabet üst seviyeye ulaşırken, kazanan takımlar büyük sevinç yaşıyor, kaybedenler ise cezalandırılıyor.

Oyuncularını sık sık uyaran Yanal, takımın birlikte hareket edip birlikte düşünmesi gerektiğini belirterek, "Takım olmak istiyorsak aynı anda üzülüp, aynı anda sevinmeliyiz. Sevinçlerimizin coşkusunu herkes görmeli. Kampların ve antrenmanların da en önemli amacı takım olgusunu artırmaktır. Şu an bu nokta da önemli aşama kaydettiğimizi düşünüyorum" dedi.

UĞUR DEMİROK: "TRANSFER OLMAK İSTİYORUM HOCAM!"

Bu arada, bordo mavililerin iki gruba ayrılarak gerçekleştirdiği hava topu mücadelesinde iki kez kaybeden takımda yer alan Uğur Demirok, ilginç bir espri ile hocasına seslendi, "Transfer olmak istiyorum hocam. Karşı tarafa geçeyim" dedi. Uğur Demirok'un bu sözleri kısa süreli gülüşmelere neden oldu. Ardından yapılan yarışta bu kez Uğur'un da yer aldığı takım kazanırken, galibiyeti Yusuf Erdoğan ve Yusuf Yazıcı'yla birlikte kutladılar.