61SAAT SPOR SERVİSİ
Trabzonspor’un Beşiktaş’a sergilediği ligin en iyi futboluna karşın hakem Mete Kalkavan'ın engeliyle karşı karşıya kaldı. 

Karşılaşmanın ardından ise Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

HEDEFİMİZ BUYDU
Yanal, Mete Kalkavan’ın kararlarını eleştirerek şu açıklamalara yer verdi;
‘’Rakibimiz tartışmasız önemli başarılar atmaya imza atıyor. Hem ligde hemde Avrupa’da yenilmeden devam ediyor. Türkiye’de futbol kalitesi yükseliyor ve özellikle statlardan sonra futbol atmosferinin güzel olduğu bir akşam oldu. İki takım sahada mücadele etmek için çıktı. Futbol ince çizgidir. Hem yöneten için hem oynayanlar için zor bir oyun tarafı olsa da çokta basit aslında nasıl basit oluyor. Oyunu eğer siz rahat ve stressiz oyun için çıkıyorsanız güzel hale getiriyorsunuz. Bizim felsefemiz bu. Trabzonspor bu şekilde oyunu domine etmekti hedefimiz’’

YANAL’DAN KALKAVANA ‘YETENEKSİZ’
Mete Kalkavan’a yeteneksiz diyen Yanal, ‘’Önününe geçilemeyen olaylar var özellikle güçlü takımların oynadığı maçlarda sonuçları dillendirecek maçlara gelindiğinde bugünkü olduğu gibi bazı hatalar oluyor. Geri dönülmeyecek hatalar oluyor. Futbolda hakem penaltı verebilir vermeyebilir faul vermeyebilir ama oyunda tehlikeli hareketleri ve cezayı görmemezlikten gelemez. Bunu görmezse yetenekten yoksundur. Bunu artık babadan oğula geçmemesi gerektiğini düşünüyorum. Yetenekli isimlerin gelmesini istiyorum. Bugün burada yeteneksizin yönetimini gördük bu hale düştük’’ dedi.