Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, büyük umutlarla kadroya dahil edilen Jun Suk ile özel olarak ilgileniyor.


Atiker Konyaspor karşısında son saniyede gelen golle 3 puan alan Trabzonspor'da galibiyetle takım içindeki pozitif hava arttı. Bordo-mavililerde şimdi hedef Karabükspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak. Teknik direktör Ersun Yanal oyuncularını Konyaspor maçındaki mücadeleden dolayı kutlarken, önlerinde 3 maçlık zorlu bir seri olduğuna dikkat çekti.

Tecrübeli teknik adam Konyaspor maçının ikinci yarısında ortaya koydukları baskılı futbolu Karabükspor, Akhisar ve Galatasaray karşısında da göstermeleri halinde sahadan istedikleri skorlarla ayrılabileceklerini belirtti. Yanal, Konyaspor galibiyetinin kendileri adına bir "diriliş" olduğunu ifade ederken, sonuna kadar mücadelelerini sürüdürerek temkinli bir şekilde yukarıya doğru sıçramaya devam etmeleri gerektiğini dile getirdi.
Konyaspor maçında ilk ışık görüldü

Trabzonspor, Konyaspor karşısında aldığı galibiyetten çok ikinci yarıda oynadığı futbolla umut verdi. Bordo-mavili takım Yanal'ın teknik direktör olarak göreve gelirken vaadettiği takım olarak sahadaydı. Yanal ayrıca Onazi ve Castillo üzerinde takıma, ''sert ve mücadeleci olmazsanız formayı unutun" mesajını da verdi.

''Hyun Jun Suk'a yakın oynayın''

Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına devam eden Trabzonspor'da Ersun Yanal oyuncularına bu takımda herkes forma giyebilir mesajını verdi. Konyaspor maçında yeni transfer olmalarına karşın Castillo ve Onazi'yi kızağa çeken Yanal, "formayı hangi oyuncu hak ediyorsa ilk 11'de o başlar" dedi. Hücum oyuncularına uyarılarına devam eden Yanal, hücumda forma giyen isimlerden Hyun Jun Suk'a daha yakın olmaları ve Koreli oyuncuyu daha çok topla buluşturmalarını istiyor.

Suk'un üzerine titriyor

Eren Derdiyok'u alamadığı için Porto'dan Jun Suk'u kiralayan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Koreli futbolcunun üzerinde duruyor. Özellikle yüksek toplarda ön ve arka direğe yapacağı vuruşları sürekli olarak anlatıyor. Suk'un kalitesine güvense de Yanal, Koreli futbolcunun daha gelişmesi gerektiği konusunda kendisini de uyarıyor.