Trabzonspor'da gelecek sezon takımda kimlerin olup olmayacağı konusu büyük oranda netlik kazandı.

SALİH DE GÖNDERİLECEK
Bordo- Mavililer Douglas'ın satışı için Sporting Lizbon ile büyük oranda anlaşmaya varırken, sözleşmeleri sona eren Fatih ve Marin'in yanı sıra Salih Dursun ve Mustafa Yumlu ile de yeni sözleşme imzalanması beklenmiyor.

CARDOZO SATILACAK
Bordo-mavili kulüple icralık olan Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz ile ilgili olarak da gelecek olan tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi. Gelecek sezonki bütçenin oldukça düşük seviyede tutulacak olması nedeniyle yılda 2 milyon 500 bin Euro kazanan Cardozo da kulüp çıkarları doğrultusunda satılacak.

ERKAN'IN DURUMU BELİRSİZ
Yanal'ın bir önceki döneminde aldırdığı Erkan Zengin'in durumu ise belirsiz. Erkan'ın Ersun Yanal ile görüştüğü ve ailesine danışıp karar vereceği belirtildi. Devre arasında pilot takımdan kiralanan Akakpo ise takımda tutulacak.

O MÜTHİŞ GÜNLERE GERİ DÖNECEĞİZ
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, kulübün resmi sitesinden önemli mesajlar verdi. "Bu yeni başlangıcın herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum" diyen Yanal şunları söyledi: "Trabzonspor'un bir an önce hak ettiği yerlere gelebilmesi için hepimiz geleceğe odaklanarak, tıpkı bir evlat yetiştirir gibi el birliğiyle Trabzonspor'u tekrar o muhteşem günlerine geri döndüreceğiz. Birlik ve beraberliği sürdürüp kulübümüze her zamankinden daha çok sahip çıkmanızı, 2016-2017 sezonunun ve 50. yılımızın hepimiz için gururla hatırlanacak bir yıl olmasını diliyorum."