Maliyetleri yüksek olan ve karşılığında takıma beklenen katkıyı bir türlü yapamayan forvet oyuncuları Cardozo ve N’Doye’u kesin olarak satma kararı alan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, yeni golcü için kararını verdi. Tecrübeli hocanın kadrosunda görmek istediği oyuncu ise tanıdık: Tomas Necid...

Bursaspor’un sezon başında Hollanda’nın Zvolle takımından renklerine bağladığı Çek forvete, Yanal’ın raporuyla Trabzonspor talip oldu. Deneyimli teknik adamın, “Necid, hem genç hem de tam aradığımız tipte dinamik bir santrfor. Bize gelirse gol kralı bile olursa şaşırmam” dediği oyuncu için başkan yardımcısı Nevzat Aydın düğmeye bastı.

3 sene daha kontratı var

Fanatik'te yer alan habere göre  oyuncunun menaceri Mino Raiola’dan görüşmek için randevu alan Aydın, Ersun Yanal’ın da katılacağı yemekte transfere netlik kazandıracak. Bursaspor’da 3 yıllık sözleşmesi bulunan oyuncuyla anlaşma sağlandıktan sonra ise Bursaspor cephesiyle görüşmeye başlanacak.

Yıllık ücreti 900 bin Euro

Necid’e yıllık 900 bin Euro ödeyen ve Hamza Hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda oyuncuya kulüp aramaya başlayan Bursaspor, satışa hazır. Trabzonsporlu yetkililerin oyuncuyla anlaşması halinde Bursaspor’la kolay el sıkışmasına kesin gözle bakılıyor. Yönetim, bonservis için takas seçeneği de sunmayı planlıyor.