Süper Lig’de 12 hafta geride kaldı ama Ersun Yanallı Trabzonspor tarihteki en kötü sezonunu yaşamaya devam ediyor.

Rakip dün Gençler’di ve üstelik Başkent ekibi tam 1 saat 10 kişi oynadı ama Fırtına yine kazanamadı.

Kazanmak bir yana ışık da vermiyor Bordo-Mavililer. Eksik oynayan Gençler’in net pozisyonu daha fazlaydı.

Ve belki de günün özeti; Karadeniz ekibinin son değişikliğini stoper Mustafa Yumlu ile yapmasıydı!

Trabzonspor’un yarası her geçen hafta biraz daha ağırlaşıyor, camianın ümitleri tükeniyor. Ersun Yanal ile tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan Bordo-Mavililer, kan kaybını dünkü Gençlerbirliği deplasmanında da gideremedi. 3 haftalık galibiyet hasreti 4’e çıktı, Karadeniz temsilcisi, tehlike hattına daha da yaklaştı.

Artık kaderi oylanacak

Yeni transferlerden de, kampa götürülen gençlerden de hiçbir verim alamayan, iskeletini halen eski oyuncuların oluşturduğu Bordo-Mavililer’in vahim görüntüsünü en iyi anlatan durum ise maçın sonlarına doğru yaşandı. Ersun Yanal, son oyuncu değişiklik hakkını İbanez’i çıkartıp Mustafa Yumlu’yu oyuna alarak kullandı! Kazanmak bir yana şu ana kadarki görüntüsüyle ışık da vermeyen Trabzonspor’da artık hiç kuşku yok ki Ersun Yanal çok daha fazla tartışılacak, hatta belki de kulüpteki kaderi oylanacak.

'Ersun Yanal içerde misin?'

Öte yandan Ersun Yanal'ın kaliteli teknik adam olmasına rağmen bordo mavili takıma iyi futbol oynatamaması Trabzonsporlu taraftarların son günlerde gündemde olan 'İçerde' dizisinden gönderme yaparak, 'Ersun Yanal içerde misin?' ifadelerine yer vermeleri dikkat çekti.