Ersun Yanal, transferde elini çabuk tutuyor. Devre arasından önce takviyelerin tamamlanması isteğini Başkan Muharrem Usta’ya ileten deneyimli çalıştırıcının; Nuri Şahin bir an önce alınmasını istediği kaydedildi.

Transferde daha şimdiden hareketli günler geçirmeye başlayan Trabzonspor, lige verilen milli arada Ersun Yanal’ın belirlediği isimler için resmi temasa geçmeye hazırlanıyor. Açıklamalarında devre arasında yapacakları transferler için müjdeyi veren Ersun Yanal’ın, Başkan Muharrem Usta ile yaptığı son toplantıda ekibi ile hazırladığı listeyi kendisine sunduğu ve takviyelerin transfer dönemi başlamadan resmiyete dökülmesini istediği öğrenildi. 

‘Nuri ve Ekici’yi birlikte oynatırım’

Devre arasından hemen önce kaliteli ve nokta atışı transferler yapmayı planlayan Ersun Yanal’ın listesinin başında Borussia Dortmund’un Türk yıldızı Nuri Şahin yer alıyor. Başkan Usta ile görüşmesinde Yanal’ın, “Mehmet Ekici ile bir an önce sözleşme uzatalım. Nuri’yi de kiraladığımızda ikisine de görev vermeyi planlıyorum. Birlikte oynayamazlar diye bir şey yok. Nuri’nin gelişiyle Mehmet’i başka bölgeye çekebilirim” dediği öğrenildi. Takviyelerin bir an önce bitmesini de rica eden Yanal, “Devre arasına kadar takviyeleri bitirelim. Gelen oyuncuların ara dönemi kamp yaparak geçirmelerini ve takıma adapte olmalarını istiyorum” dediği kaydedildi.